ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ισπανία: «Τέλος» οι μπάρμαν – Πλέον θα σερβίρουν μπύρες… ρομπότ! (βίντεο)

Ισπανία: «Τέλος» οι μπάρμαν – Πλέον θα σερβίρουν μπύρες… ρομπότ! (βίντεο)

Στη Σεβίλλη, πόλη της Ισπανίας, μπορεί να έχει ξεκινήσει η σταδιακή άρση των μέτρων καραντίνας, όμως παραμένουν οι κανόνες κοινωνικής αποστασιοποίησης. Για τον λόγο αυτόν ένας καταστηματάρχης αποφάσισε χρησιμοποιήσει ρομπότ αντί για τους παραδοσιακούς μπάρμαν.

Το ρομπότ θα σερβίρει μπύρες, ή μάλλον «canas» στα ισπανικά, στους πελάτες του μπαρ La Gitana Loca στο κέντρο της Σεβίλλης. Το μπαρ αποφάσισε να χρησιμοποιήσει το ρομπότ προκειμένου να κρατούνται οι αποστάσεις, προσφέροντας μπύρες χωρίς επαφή. Οπως σημειώνει η Daily Mail, το ρομπότ μπορεί να βγάλει 600 μπύρες σε μια ώρα.

Τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι το ρομπότ δημιουργήθηκε από την ισπανική εταιρεία Macco για να σερβίρει μπύρα. Ο ιδιοκτήτης του μπαρ Αλμπέρτο Μαρτίνεζ είπε στο Newsflash: «Εμείς (ο ίδιος και εκπρόσωποι από τη Macco) μιλήσαμε για αυτήν την ιδέα πριν από την πανδημία, περισσότερο για εκείνες τις ώρες που τα μπαρ έχουν κόσμο». Οπως εξήγησε, τα μπαρ είναι πολύ δημοφιλή στους νέους και οι μεγάλες ουρές για μικρές μπύρες είναι συχνές τα σαββατοκύριακα. «Μετά ο κορωνοϊός εξαπλώθηκε και όλα σταμάτησαν», πρόσθεσε ο Μαρτίνεζ.

Βίντεο: Ρομπότ σερβίρει μπύρες στην Ισπανία

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο επιχειρηματίας αποφάσισε να συνεχίσει την ιδέα με το ρομπότ, καθώς θα βοηθήσει την επιχείρησή του κατά την σταδιακή άρση των μέτρων στην Ισπανία. Το ρομπότ γεμίζει πλαστικά ποτήρια μίας χρήσης με αφρώδη μπύρα που στη συνέχεια μεταφέρεται στον πελάτη χωρίς επαφή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.