ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Έλον Μασκ: «Οι εξωγήινοι κατασκεύασαν τις Πυραμίδες της Αιγύπτου» (φωτό)

Έλον Μασκ: «Οι εξωγήινοι κατασκεύασαν τις Πυραμίδες της Αιγύπτου» (φωτό)

Ο Έλον Μασκ πιστεύει ότι οι εξωγήινοι κατασκεύασαν τις Πυραμίδες και η Αίγυπτος τον κάλεσε να τις επισκεφθεί για να διαπιστώσει ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

«Εξωγήινοι έχτισαν τις πυραμίδες προφανώς», έγραψε την Παρασκευή σε ανάρτησή του στο Twitter ο δισεκατομμυριούχος.

Ένα tweet που συγκέντρωσε πάνω από 84.000 σχόλια και retweet. Αλλά η υπουργός Διεθνούς Συνεργασίας της Αιγύπτου τον προσκάλεσε στη χώρα της, για να δει τα στοιχεία από κοντά.

«Παρακολουθώ τη δουλειά σας με μεγάλο θαυμασμό. Προσκαλώ εσάς και την Space X να εξερευνήσετε τα γραπτά για το πώς χτίστηκαν οι πυραμίδες αλλά και να εξετάσετε τους τάφους των κατασκευαστών των πυραμίδων. Κύριε Μασκ, σας περιμένουμε», έγραψε η Ράνια Αλ Μάσατ απαντώντας στον επιχειρηματία.

Στον Έλον Μασκ απάντησε και ο Αιγύπτιος αρχαιολόγος Ζαχί Χαουάς, αναφέροντας ότι το επιχείρημα του δισεκατομμυριούχου είναι μια «απόλυτη παραίσθηση». «Ανακάλυψα τους τάφους των χτιστών των Πυραμίδων, που δείχνουν σε όλους ότι οι κατασκευαστές ήταν Αιγύπτιοι και δεν ήταν σκλάβοι», δήλωσε ο Χαουάς, σύμφωνα με την EgyptToday.

Πάντως, αργότερα, ο Μασκ δημοσίευσε στο Twitter ένα link από το BBC History, για τη ζωή των χτιστών των Πυραμίδων, σχολιάζοντας «Αυτό το άρθρο του BBC παρέχει μια λογιστή περίληψη για το πώς έγινε».

https://twitter.com/elonmusk/status/1289051795763769345

https://twitter.com/RaniaAlMashat/status/1289458032913420288

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/elonmusk/status/1289052484820807680

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.