ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Νέα έρευνα: Δείτε ποιες είναι οι εφαρμογές που «αδειάζουν» τη μπαταρία στο κινητό μας

Νέα έρευνα: Δείτε ποιες είναι οι εφαρμογές που «αδειάζουν» τη μπαταρία στο κινητό μας

Είναι γνωστό πως όσο περισσότερες δυνατότητες αποκτούν τα κινητά μας τόσο περισσότερη είναι η χρήση που κάνουμε.

Αποτέλεσμα αυτού είναι να αυξάνεται η ποσότητα της ενέργειας που απαιτείται για την λειτουργίας της συσκευής κάτι φυσικά που οδηγεί στην γρήγορη κατανάλωση των «καυσίμων» της και την ανάγκη για συνεχή φόρτιση της μπαταρίας.

Η ελβετική εταιρεία pCloud πραγματοποίησε μια μελέτη στην οποία διερεύνησε τις ενεργειακές απαιτήσεις 100 δημοφιλών εφαρμογών. Η έρευνα αποκάλυψε τα 20 πιο… αδηφάγα apps των κινητών τηλεφώνων.

Στην πρώτη θέση βρίσκεται η εφαρμογή παροχής οδηγιών και συμβουλών σωματικής άσκησης και υγιεινού τρόπου διαβίωσης Fitbit. Στην δεύτερη θέση βρίσκεται η Verizon με το μπουκέτο υπηρεσιών που παρέχει στους κατόχους των κινητών τηλεφώνων. Ακολουθούν η Uber και το Skype και την πέμπτη θέση μοιράζονται το Facebook, το Airbnb και η streaming πλατφόρμα BIGO LIVE.

Στο top 10 βρίσκονται το Instagram, το Snapchat, το WhatsApp και η Amazon μαζί με το dating app Tinder, το Bumble and το Grindr.

«To 93% των χρηστών smartphones δηλώνουν ότι χρησιμοποιούν εφαρμογές καθημερινά με αποτέλεσμα οι μπαταρίες των συσκευών να υποφέρουν και ξεφορτίζονται γρήγορα μέσα στην διάρκεια της ημέρας. Αποφασίσαμε να ανακαλύψουμε ποιες εφαρμογές είναι οι αόρατοι δολοφόνοι των κινητών τηλεφώνων» αναφέρει σε ανακοίνωση της η pCloud.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.