Telegram: Ξεπέρασε το Facebook Messenger και έγινε η πλέον δημοφιλής υπηρεσία cloud

«Δεν είναι παράδοξο που οι ανταγωνιστές μας ανησυχούν!»

Telegram: Ξεπέρασε το Facebook Messenger και έγινε η πλέον δημοφιλής υπηρεσία cloud

Ο ιδρυτής του Telegram, Pavel Durov, δήλωσε ότι η υπηρεσία ανταλλαγής μηνυμάτων του έχει ξεπεράσει το Facebook Messenger και έχει γίνει η πλέον δημοφιλής υπηρεσία cloud.

Αντίστοιχη δήλωση έκανε ο επιχειρηματίας στο αγγλόφωνο κανάλι του στο Telegram το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2023.

«Μεταξύ όλων των πλατφορμών instant messaging, το Telegram είναι πλέον δεύτερο μόνο μετά το WhatsApp, αλλά κάθε χρόνο αυτό το χάσμα μεταξύ τους μειώνεται. Δεν είναι παράδοξο που οι ανταγωνιστές μας ανησυχούν!», έγραψε ο Durov.

Στην ανάρτησή του, ο Pavel Durov αναφέρεται σε άρθρο του Fortune.

Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία, από τον Δεκέμβριο του 2022, το WhatsApp αντιπροσώπευε το 44% του κοινού των messenger, το Telegram το 31%, το Facebook Messenger το 21% και το Signal το 3%.

Οι «cloud messengers», στην οποία η Telegram πρωτοστατεί είναι υπηρεσίες στις οποίες οι πληροφορίες που έχουν εκχωρηθεί σε έναν λογαριασμό αποθηκεύονται στο cloud και συγχρονίζονται μεταξύ διαφορετικών συσκευών.

Το Telegram ανακοίνωσε ανοιχτό διαγωνισμό για προγραμματιστές Android και iOS με συνολικό χρηματικό έπαθλο 100.000 δολ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
Signal and Telegram downloads surge, passing Facebook chat tools | Fortune
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.