ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κύπρος, Ίμια, Oruc Reis, Κάσος. Εθνική συνήθεια έγινε η υποχώρηση...

Α.Γεωργούλης: «Σας διαβεβαιώνω για την αθωότητά μου – Είμαι σίγουρος ότι η Δικαιοσύνη θα φωτίσει την αλήθεια»

Δήλωσε ότι δεν υπάρχει καμία εξέλιξη από όταν του γνωστοποιήθηκε η καταγγελία σε βάρος του πέρυσι

Α.Γεωργούλης: «Σας διαβεβαιώνω για την αθωότητά μου – Είμαι σίγουρος ότι η Δικαιοσύνη θα φωτίσει την αλήθεια»

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με το Πράσινο Κίνημα Αλέξης Γεωργούλης δήλωσε σε συνέντευξή του πως είναι αθώος όσον αφορά στην καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση που έχει υποβληθεί σε βάρος του.

«Δεν είμαι κατηγορούμενος για καμία πράξη και δεν υπάρχει καμία εξέλιξη από πέρσι, οπότε μου γνωστοποιήθηκε η καταγγελία» είπε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Γεωργούλης.

Ο Αλέξης Γεωργούλης έδωσε συνέντευξη στη Secret και μίλησε αρχικά για την ιδέα που είχε να δημιουργήσει ένα καινούριο κόμμα.

«Είχα σκεφτεί τη δημιουργία ενός κόμματος με κεντρικό άξονα τον πολιτισμό, κάτι το οποίο νομίζω ότι έχει ανάγκη η κοινωνία, να υπάρχει ελεύθερη έκφραση πάνω σε θέματα που παραμελούμε, είναι όμως ουσιαστικά για τη γεφύρωση των πολιτικών, με σκοπό το βέλτιστο για την πλειονότητα του κοινωνικού συνόλου.

Η ρητορική μίσους και η ακραία κομματικοποίηση συνήθως δεν οδηγούν σε θετικό πρόσημο. Βάσει συνθηκών, αποφάσισα ότι θα ήταν πιο παραγωγικό να συνεργαστώ με το Πράσινο Κίνημα, το οποίο μοιράζεται πολλές από τις ανησυχίες και τις προτεραιότητές μου, δηλώνει ο Αλέξης Γεωργούλης.

«Θέλω να είμαι ένας άνθρωπος χωρίς κομματικές αγκυλώσεις. Πιστεύω ότι η πολιτική πρέπει να είναι συμπεριληπτική. Άλλωστε, το έχω αναφέρει ως καλλιτέχνης, στην πολιτική θέλω να δράσω έτσι ώστε να γεφυρώνω τις αποστάσεις και όχι να οξύνω τις αντιπαλότητες. Δεν αποκλείω τη συνεργασία με κανένα κόμμα», απαντά ο ηθοποιός στο ενδεχόμενο να τον δούμε να επιστρέφει στον ΣΥΡΙΖΑ, εκεί απ’ όπου ξεκίνησε την πολιτική του καριέρα.

Ερωτηθείς για την καταγγελία περί σεξουαλικής κακοποίησης που υποβλήθηκε σε βάρος του, απάντησε:

«Το μόνο που μπορώ να κάνω στην παρούσα φάση είναι να σας διαβεβαιώσω για την αθωότητά μου, για την οποία έχω υπάρξει ξεκάθαρος εξαρχής, και να δηλώσω την εμπιστοσύνη μου στη Δικαιοσύνη, η οποία είμαι σίγουρος ότι θα φωτίσει την αλήθεια», αναφέρει ο Αλέξης Γεωργούλης.

«Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι δεν έχει ασκηθεί καμία ποινική δίωξη, δεν είμαι κατηγορούμενος για καμία πράξη και δεν υπάρχει καμία εξέλιξη από πέρσι, οπότε μου γνωστοποιήθηκε η καταγγελία. Εγώ ο ίδιος έκανα αίτημα να επισπευσθεί η άρση της ασυλίας μου, να διαλευκανθεί η υπόθεση και να έρθει στο φως η αλήθεια», τονίζει χαρακτηριστικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Δεν ένιωσα να με εγκαταλείπουν μετά την καταγγελία. Ίσα-ίσα έλαβα μεγάλη στήριξη από ανθρώπους που μπορεί να μη γνώριζα και θέλω μέσα από την καρδιά μου να τους πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για το θάρρος που βρήκαν να πουν την άποψή τους, αψηφώντας τον κίνδυνο για ρητορικές μίσους. Μου έδωσαν μεγάλη δύναμη. Αν δεν υπήρχαν όλοι αυτοί, η ψυχική μου ακεραιότητα θα ήταν δύσκολο να ανακάμψει», εξομολογείται ο Αλέξης Γεωργούλης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.