ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Α.Λοβέρδος: «Μόνο λόγια η ΝΔ – Το σύστημα αξιολόγησης αποτυγχάνει ακόμη μία φορά»

«Απέτυχε και στην τοποθέτηση των Διοικητών Νοσοκομείων», δήλωσε

Α.Λοβέρδος: «Μόνο λόγια η ΝΔ – Το σύστημα αξιολόγησης αποτυγχάνει ακόμη μία φορά»

Ο Ανδρέας Λοβέρδος, επικεφαλής των Δημοκρατών δήλωσε σήμερα ότι «σε σχέση με την αξιολόγηση η Νέα Δημοκρατία για πολλοστή φορά αποδεικνύεται ότι είναι μόνο λόγια! Το σύστημα αξιολόγησης της Νέας Δημοκρατίας αποτυγχάνει ακόμη μία φορά και στην τοποθέτηση των Διοικητών Νοσοκομείων».

Ο Α.Λοβέρδος ανέφερε πώς καθορίστηκαν ως πρόκριμα ανώτερο και από τα βιογραφικά, κάποια τεστ ευφυΐας με σχήματα και ερωτήσεις γραμματειακής υποστήριξης που μάλιστα δεν ήταν τα ίδια για όλους τους εξετασθέντες σε πανελλαδική βάση.

Πρόσθεσε ότι δεν υπήρξε ποσόστωση στην πρόκριση για την επόμενη φάση, με αποτέλεσμα οι αιτούντες σε Νοσοκομεία με μικρότερη ζήτηση να προκρίνονται σχεδόν στο σύνολό τους ασχέτως επιτυχίας στις εξετάσεις, σε αντίθεση με αιτούντες σε Νοσοκομεία μεγάλης ζήτησης ενώ δεν επιτρέπονται ενστάσεις .

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με τον πρόεδρο των Δημοκρατών όλα αυτά συνιστούν άδικες συνθήκες στην εξέλιξη της διαδικασίας επιλογής, εσφαλμένη προτεραιοποίηση προσόντων, κριτήρια άσχετα με τα αρμόζοντα σε Διοικητή Νοσοκομείου, που οδήγησαν στην παταγώδη αποτυχία των εξετασθέντων, γεγονός που προκύπτει και από την απουσία βάσης εισαγωγής, αποδεικνύοντας εμμέσως πλην σαφώς τη λανθασμένη για μία ακόμη φορά διαδικασία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.