ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Α.Λοβέρδος: «Στόχος οι “Δημοκράτες” να είναι το μεγαλύτερο από τα μικρά κόμματα στις Ευρωεκλογές – Δεύτερος ο ΣΥΡΙΖΑ»

«Ποτέ δεν μου έγινε πρόταση από τη Νέα Δημοκρατία»

Α.Λοβέρδος: «Στόχος οι “Δημοκράτες” να είναι το μεγαλύτερο από τα μικρά κόμματα στις Ευρωεκλογές – Δεύτερος ο ΣΥΡΙΖΑ»

Ο πρόεδρος του κόμματος «Δημοκράτες» Ανδρέας Λοβέρδος, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης το πρωί της Τετάρτης (17/4), μίλησε για τις Ευρωεκλογές του Ιουνίου και τόνισε πως «ο στόχος είναι να είμαστε πάνω από το 3% και να είμαστε το μεγαλύτερο από τα μικρά κόμματα. Αν μπορέσουμε να έχουμε 2ο βουλευτή».

Σχετικά με την πολιτική του ταυτότητα ανέφερε: «Είμαι ένα κεντρώος πολιτικός από τον καιρό του ΠΑΣΟΚ και οι ιδέες μου δεν μπορούν να βρουν τόπο στο ΠΑΣΟΚ. Το ΠΑΣΟΚ στρέφεται προς τα αριστερά και το αδιευκρίνιστο».

Από πού θα αντλήσουν ψηφοφόρους οι «Δημοκράτες»

Ερωτηθείς για την «πηγή» των ψηφοφόρων του ο κ Λοβέρδος είπε:

«Η μεγάλη δεξαμενή των ψηφοφόρων που αποσυσπειρώνονται είναι από την Νέα Δημοκρατία. Η μεγαλύτερη πηγή είναι αυτή που ψήφησαν Κυριάκο Μητσοτάκη και τα προηγούμενα χρόνια ψήφιζαν ΠΑΣΟΚ. Οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ ψήφισαν δυο φορές την Νέα Δημοκρατία. Αυτοί είναι δυσαρεστημένοι και επανέρχονται».

«Όταν κάνεις κόμμα θέλεις ψήφους από όπου και αν προέρχονται. Είμαστε ένα κόμμα που είναι αποκλειστικά στο κέντρο και απευθύνεται παντού. Ξεκίνησα μόνος μου και τώρα είμαστε 42 υποψήφιοι. Είμαστε αποκλειστικά στο κέντρο. Αρκετοί υποψήφιοι μας που είναι στο ψηφοδέλτιο προέρχονται από τα δεξιά», πρόσθεσε σε άλλο σημείο.

Ανδρέας Λοβέρδος: Ποτέ δεν μου έγινε πρόταση από τη Νέα Δημοκρατία

Ερωτηθείς για το εάν του είχε γίνει πρόταση από τη Νέα Δημοκρατία είπε:

«Ποτέ δεν μου έγινε πρόταση από τη Νέα Δημοκρατία. Εκείνη την περίοδο σκεφτόμουν αν θα κατέβω υποψήφιος. Ο Άδωνις Γεωργιάδης είναι φίλος μου. Ο Σαμαράς είναι ένας από τους καλυτέρους Έλληνες πρωθυπουργούς. Δεν μπορώ να κάνω την σύγκριση με τον Γιώργο Παπανδρέου».

Σχετικά με τις διαφορές των «Δημοκρατών» από το ΠΑΣΟΚ τόνισε ότι «τα πανεπιστήμια η επιστολική ψήφος είναι κάποια από τα θέματα που μας κάνουν να διαφέρουμε από τον κ. Ανδρουλάκη. Επίσης στα ελληνοτουρκικά διαφέρουμε από το ΠΑΣΟΚ. Η προσέγγιση της κυβέρνησης με την Τουρκία είναι σωστή».

«Πιστεύω θα είναι δεύτερο κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ»

«Υπήρχε ένα αντίβαρο του 25 με 30% που το έπαιρνε ο κ. Τσίπρας και τώρα δεν υπάρχει. Η αντιπολίτευση σήμερα λέει σε όλα όχι και αυτό είναι το πρόβλημα. Ο Κασσελάκης έχει την πολιτική ηρεμία τώρα να εκθέσει τις θέσεις του. Πιστεύω θα είναι δεύτερο κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ» ανέφερε σχετικά με τον ΣΥΡΙΖΑ και την αντιπολίτευση.

Σχετικά με το αν υπάρχει πρόβλημα με το κράτος δικαίου απάντησε «Υπάρχει πρόβλημα στις υποκλοπές και ενστερνίζομαι την άποψη του κ. Αλιβιζάτου» και πρόσθεσε ότι είναι απαράδεκτο Έλληνες ευρωβουλευτές να επιτίθονται στην Ελλάδα και να ζητούν διακοπή χρηματοδότησης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.