ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κύπρος, Ίμια, Oruc Reis, Κάσος. Εθνική συνήθεια έγινε η υποχώρηση...

Ελληνική Λύση: Εμφανίστηκε η ευρωβουλευτής Γ.Αλεξανδράκη – «Μπήκα για να βοηθήσω – Πως έγινε αυτό;»

Η 76χρονη κρεοπώλισσα δεν έχει ξεκαθαρίσει αν θα πάει στο Ευρωκοινοβούλιο

Ελληνική Λύση: Εμφανίστηκε η ευρωβουλευτής Γ.Αλεξανδράκη – «Μπήκα για να βοηθήσω – Πως έγινε αυτό;»

Την πρώτη της εμφάνιση έκανε η μία εκ των δύο ευρωβουλευτών που εξέλεξε η Ελληνική Λύση, Γαλάτω Αλεξανδράκη, στις Ευρωεκλογές 2024.

Η 76χρονη, συνταξιούχος κτηνοτρόφος με καταγωγή από το Κουφόβουνο Διδυμοτείχου, ζει και εργάζεται στην Αλεξανδρούπολη, όπου διατηρεί κρεοπωλείο με τον γιο της, Αλέξανδρο Αλεξανδράκη.

Για την Γαλάτω Αλεξανδράκη, μάλιστα, δεν υπήρχε καμία φωτογραφία και γι’ αυτόν τον λόγο ήταν η μόνη που από στα ΜΜΕ εμφανιζόταν με… άβαταρ.

Προεκλογικά, επίσης, απέφυγε να δώσει οποιαδήποτε συνέντευξη, παρόλα αυτά κατάφερε να εκλεγεί ευρωβουλευτής.

«Μπήκα για να βοηθήσω και πως έγινε αυτό;», είπε η 76χρονη που εξελέγη στις Ευρωεκλογές 2024
Τελικά, η 76χρονη επιχειρηματίας -κρεοπώλισσα αποφάσισε να δώσει τέλος στο μυστήριο, μετά τις θεωρίες γύρω από το όνομα της, παραχωρώντας δηλώσεις στην τηλεόραση του Δέλτα.

«Είμαι χαρούμενη. Και μπορώ να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο που με ψήφισε. Αυτά, δεν έχω να πω τίποτα άλλο. Είμαι σοκαρισμένη γιατί δεν το περίμενα. Μπήκα για να βοηθήσω και πως έγινε αυτό;», δήλωσε και απευθυνόμενη στους ψηφοφόρους είπε: «Τους λέω ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου. Να είναι όλοι καλά. Αυτά. Να είστε καλά».

Λακωνικές δηλώσεις

Όπως προκύπτει από την συνέντευξη πάντως, η Γαλάτω Αλεξανδράκη δεν έχει ξεκαθαρίσει αν θα πάει στο Ευρωκοινοβούλιο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Προς το παρόν δεν θέλει να προβεί σε περαιτέρω δηλώσεις σχετικά με το συγκεκριμένο ζήτημα», είπε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος. Στην ερώτηση ωστόσο αν θα προβεί σε περαιτέρω δηλώσεις, η κ. Αλεξανδράκη απάντησε με ένα λακωνικό «όχι».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.