ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Γιος Φ.Μπελέρη: «Ο πατέρας μου έχει αθωωθεί και στα τρία δικαστήρια που έγιναν – Η υποψηφιότητά του είναι υπερκομματική»

«Είχε πάνω από τρεις προτάσεις από την Ελλάδα»

Γιος Φ.Μπελέρη: «Ο πατέρας μου έχει αθωωθεί και στα τρία δικαστήρια που έγιναν – Η υποψηφιότητά του είναι υπερκομματική»

Ο γιος του Φρέντι Μπελέρη, μιλώντας το πρωί της Τρίτης (23/4) σε τηλεοπτική εκπομπή τόνισε πως «ο πατέρας μου έχει αθωωθεί και στα τρία δικαστήρια που έγιναν».

Παράλληλα, τόνισε ότι οι αναφορές περί καταδικών του υποψήφιου στις Ευρωεκλογές 2024, διασπείρονται από «εθνικιστικούς κύκλους στην Αλβανία».

Όπως αναφέρει αρχικά ο Πέτρος Μπελέρης: «Συμμετέχει στην πολιτική και τα κοινά τα τελευταία 30 χρόνια και αντιλαμβάνεστε τι σημαίνει για έναν υποψήφιο να μην είναι έξω στον κόσμο και να χάνει την προεκλογική περίοδο, να είναι έγκλειστος».

«Έχει αθωωθεί από τρία δικαστήρια – Στην Ελλάδα έχει καθαρό ποινικό μητρώο»

Στη συνέχεια, ερωτώμενος για τις αναφορές που γίνονται περί καταδικών του πατέρα του, απαντά: «Έχουν γίνει τρία δικαστήρια στην Αλβανία, στα οποία έχει αθωωθεί και στα τρία. Αν υπήρχε και μια αμφιβολία πως μπορεί να συμμετείχε σε οποιαδήποτε παράνομη ενέργεια στο παρελθόν, πιστέψτε με, δεν μας την χαρίζανε.

Θέλω να σας ενημερώσω ότι έχουμε την στήριξη αρκετών Αλβανών πολιτών ενώ και στην Ελλάδα έχει ένα καθαρό ποινικό μητρώο. Νομίζω πως αυτές οι απόψεις ταυτίζονται με ακραίους εθνικιστικούς κύκλους στην Αλβανία και οι οποίοι δεν θέλουν να αποδοθεί δικαιοσύνη στη Χειμάρρα και να αναλάβει τα καθήκοντα ως δήμαρχος».

«Η υποψηφιότητα του πατέρα μου και γενικά η υπόθεση Μπελέρη είναι υπερκομματική. Υπάρχει αμέριστη στήριξη και ανταπόκριση, είναι φυσιολογικό να υπάρχουν διαφοροποιήσεις. Αλλά έχω δει υποστήριξη από όλα τα ελληνικά κόμματα. Από το ΚΚΕ μέχρι και τα δεξιά κόμματα», επισήμανε.

«Είχε πάνω από τρεις προτάσεις από την Ελλάδα»

Ακόμη, αποκάλυψε πως ο Φρέντι Μπελέρης είχε προτάσεις και από άλλα κόμματα για να είναι υποψήφιος στην Ελλάδα.

«Πάνω από τρεις. Από όλο το φάσμα, από κόμματα του κοινοβουλίου μέχρι και κόμματα που δεν είναι ακόμα στο κοινοβούλιο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο γιος του.

«Ο μοναδικός μάρτυρας παραδέχτηκε πως χρηματίστηκε»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος, τόνισε πως: «Έχει συμβεί μια αδικία. Ένας άνθρωπος πριν τις δημοτικές εκλογές συνελήφθη επειδή τελείωνε ο χρόνος του καθεστώτος στη Χειμάρρα με ένα σαθρό κατηγορητήριο, με έναν μοναδικό μάρτυρα που παραδέχτηκε πως χρηματίστηκε για να στήσει μια σκευωρία από την αλβανική αστυνομία. Θέλουμε να περάσουμε το μήνυμα πως ο αγώνας συνεχίζεται και στις 9 Ιουνίου να στείλουμε ένα μήνυμα υπερηφάνειας και ελευθερίας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.