ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ηλίας Ζιακούλης: Υποψήφιος ευρωβουλευτής με την «Φωνή Λογικής»

Τι δήλωσε για την υποψηφιότητά του η πρόεδρος του κόμματος Α.Λατινοπούλου

Ηλίας Ζιακούλης: Υποψήφιος ευρωβουλευτής με την «Φωνή Λογικής»

Η Πρόεδρος του κόμματος Αφροδίτη Λατινοπούλου καλωσόρισε ως υποψήφιο ευρωβουλευτή με τη Φωνή Λογικής τον π. Δήμαρχο Ωραιοκάστρου και π. Πρόεδρο τοπικής της ΝΔ Ωραιοκάστρου, Ηλία Ζιακούλη.

Ο Η.Ζιακούλης δήλωσε:

«Πιστός στις Ελληνικές αξίες με τις οποίες μεγάλωσα, Πατρίδα-Θρησκεία-Οικογένεια, θεωρώ χρέος μου την συστράτευση με την Αφροδίτη Λατινοπούλου και την Φωνή Λογικης. Στηρίζω με τη συστράτευση μου αυτή μαζί της έναν νέο και πάνω απ’ όλα καθαρό άνθρωπο με αξίες και ιδανικά που εκφράζουν κάθε  Έλληνα πολίτη.

Για ένα καλύτερο μέλλον που αξίζει σε όλους μας και πάνω απ’ όλα στα παιδιά μας.
Ραντεβού στις 9 Ιουνίου!»

Ο κ. Ζιακούλης αναμένεται να ενισχύσει ακόμα περισσότερο το δυνατό ψηφοδέλτιο του κόμματος της κ. Λατινοπούλου, το οποίο μάλιστα μέσα σε ένα μήνα παρουσίασε τη μεγαλύτερη αύξηση ποσοστών από την ημέρα των εθνικών εκλογών.

Η «Φωνή Λογικής» σε πρόσφατη δημοσκόπηση έφτασε από το 1% στο 2,4% και παρουσιάζει συνεχή άνοδο.

Η πρόεδρος του κόμματος, Αφροδίτη Λατινοπούλου, δήλωσε:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Απογοητευμένος από τη στροφή της ΝΔ, πάντα συνεπής στις αξίες του Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια, ο πρώην δήμαρχος Ηλίας Ζιακούλης, πιστός σε αυτά που έχει μεγαλώσει και υπηρετεί, συντάσσεται με τη «Φωνή Λογικής» για τις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου για να στείλουμε μήνυμα στην Ευρώπη που Ισλαμοποιείται αλλά και στην Ελλάδα, που δυστυχώς με τη κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη καθημερινά οδεύει προς την καταστροφή.»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.