ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά!

Στην Μακεδονία ο Κ.Μητσοτάκης για να κλείσει τις «μαύρες τρύπες» της ΝΔ και να μην γράψει μπροστά το «2» το εκλογικό ποσοστό

Ποιοτικά χαρακτηριστικά δείχνουν ότι το δυσβάσταχτο κόστος ζωής θα αποτελέσει ακόμα ένα κρίσιμο κριτήριο για τις ευρωεκλογές

Στην Μακεδονία ο Κ.Μητσοτάκης για να κλείσει τις «μαύρες τρύπες» της ΝΔ και να μην γράψει μπροστά το «2» το εκλογικό ποσοστό

Ο πήχης του 33,1% του 2019 που έχει θέσει ως στόχο Κ.Μητσοτάκης για τις Ευρωεκλογές, φαίνεται  να περνά από την Βόρεια Ελλάδα, καθώς έχει φτάσει το άλλοτε προπύργιο της ΝΔ να είναι «ναρκοπέδιο» για τον πρωθυπουργό.

Μετά το βάρος της ψήφισης του νόμου για τους γάμους των ΛΟΑΤΚΙ,  η άρνησή του να ακυρώσει την συμφωνία των Πρεσπών, παρά την καθαρή παραβίαση από την νεοεκλεγείσα πρόεδρο των Σκοπίων. Γκορντάνα Σιλιάνοφσκα-Ντάβκοβα, φέρει σε δύσκολη θέση της ΝΔ που πιέζεται και δεν αποκλείεται να γράψει «2» μπροστά το ποσοστό της, δηλαδή κάτω από 30%.

Έτσι επισκέφτηκε τις Περιφερειακές Ενότητες Ημαθίας και Πέλλας, απ όπου εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση εναντίον κομμάτων, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι “δεν υπάρχει χριστιανόμετρο” ζητώντας έτσι να κάνουν τα “στραβά μάτια” όσοι πιστοί ψήφιζαν ΝΔ, ενώ την ίδια στιγμή σε συνεντεύξεις του λέει ότι δεν θα κυρώσει τα μνημόνια με την… “Βόρεια Μακεδονία” ως τιμωρία για το ότι στα Σκόπια πρόεδρος και πρωθυπουργός δηλώνουν ότι είναι στην “Μακεδονία”!

Παράλληλα στις 21 του μήνα θα βρεθεί σε Φλώρινα και Καστοριά για να μπορέσει να αυξήσει και εκεί τα ποσοστά της ΝΔ.

Για καταγγελία ούτε λέξη. Την ίδια στιγμή ο Ε.Ράμα έκανε φιέστα στην Ελλάδα ενώ ο Φ.Μπελέρης παραμένει έγκλειστος των αλβανικών φυλακών. Και εδώ θεωρεί ότι “βγάζει την υποχρέωση” ανακηρύσσοντάς τον σαν υποψήφιο ευρωβουλευτή!

Όπως σημειώναμε χθες τα κόμματα της Δεξιάς αναμένονται επίσης να σημειώσουν σημαντικά κέρδη, κερδίζοντας ψήφους λόγω της αυξανόμενης δυσαρέσκειας των πολιτών προς τις παραδοσιακές πολιτικές δυνάμεις.

Ειδικά η «Νίκη» και η «Φωνή Λογικής» φαίνεται να προσελκύουν τους αναποφάσιστους ψηφοφόρους και αυτούς που θέλουν να διατυπώσουν ένα μήνυμα διαμαρτυρίας προς την κυβέρνηση.

Ερώτημα παραμένει σε ποιο κόμμα θα πάνε οι ψήφοι του κόμματος των «Σπαρτιατών», οι οποίοι θα εξέλεγαν μέσω της εκλογικής τους βάσης σίγουρα τουλάχιστον έναν ευρωβουλευτή, καθώς η συμμετοχή τους στις ευρωεκλογές απαγορεύτηκε με τις γνωστές δημοκρατικές διαδικασίες.

Την ίδια στιγμή η ακρίβεια θερίζει τα ελληνικά νοικοκυριά και η προσπάθεια του Κ.Μητσοτάκη να δείξει ότι κάτι κάνει, ανακοίνωση αποστολής αιτήματος στην Κομισιόν για αισχροκέρδεια των πολυεθνικών στην Ελλάδα (λες και δεν έχει την εξουσία να παρέμβει) δεν δείχνει να συγκινεί τον κόσμο καθώς το Μαξίμου από τα ποιοτικά στοιχεία των δημοσκοπήσεων βλέπει ότι η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών δηλώνει ότι η ακρίβεια είναι το ίσως το βασικότερο κριτήριο ψήφου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών θα εξαρτηθεί επίσης σημαντικά από την κατεύθυνση που θα επιλέξουν οι αναποφάσιστοι ψηφοφόροι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.