ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ν.Παπαργυρόπουλος: «Πίστεψα στο όραμα του Σ.Κασσελάκη – Βλέπω μια καθαρότητα στα μάτια του»

«Ο πατέρας μου μού ευχήθηκε καλή επιτυχία και μου είπε ότι ο πραγματικός πολιτικός είναι αυτός που θα πεθάνει φτωχός»

Ν.Παπαργυρόπουλος: «Πίστεψα στο όραμα του Σ.Κασσελάκη – Βλέπω μια καθαρότητα στα μάτια του»

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Παπαργυρόπουλος ανέφερε ότι «Πίστεψα στο όραμα του Στέφανου Κασσελάκη γιατί βλέπω μία καθαρότητα στα μάτια του, μου αρέσει η αμεσότητά του, είναι επιτυχημένος επιχειρηματίας και πιστεύω ότι μπορεί να δημιουργήσεις τις συνθήκες προς όφελος όλων των πολιτών». 

Μιλώντας για τον Δημήτρη Παπανώτα και την αποπομπή του από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, είπε πως δεν μπορούσε να γίνει διαφορετικά και ότι ήταν η σωστότερη επιλογή.

«Ο πατέρας μου μού ευχήθηκε καλή επιτυχία και μου είπε ότι ο πραγματικός πολιτικός είναι αυτός που θα πεθάνει φτωχός», είπε για τον πατέρας του, Αργύρη.

«Οι δεσμοί αίματος δεν σε κάνουν να έχεις και την ίδια νοοτροπία. Προφανώς και έχω μία διαφορετική στάση. Σε έναν άνθρωπο 80 ετών που γεννήθηκε σε μία σπηλιά και έχει κάποιες ακραίες απόψεις, κάπως πρέπει να τον δούμε μειλίχια» κατέληξε ο Νάσος Παπαργυρόπουλος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.