ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ν.Παππάς για Σ.Κασσελάκη: «Δεν βλέπω κάποιον πιο ικανό να κυβερνήσει τη χώρα»

Τι είπε για τους στόχους του ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, αλλά και για το ζήτημα των λαμπαδηδρομιών

Ν.Παππάς για Σ.Κασσελάκη: «Δεν βλέπω κάποιον πιο ικανό να κυβερνήσει τη χώρα»

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Νίκος Παππάς, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης μίλησε για τον πρόεδρο του κόμματος Στέφανο Κασσελάκη τονίζοντας πως «δεν βλέπω κάποιον πιο ικανό αυτή τη στιγμή να κυβερνήσει τη χώρα».

Όπως χαρακτηριστικά είπε,«βλέπω έναν άνθρωπο που θέλει να προσφέρει, να τα αλλάξει όλα και είμαι αισιόδοξος και μου αρέσει που είναι ο επικεφαλής της παράταξης. Δεν βλέπω κάποιον πιο ικανό από τον Στέφανο Κασσελάκη, αυτή τη στιγμή, να κυβερνήσει τη χώρα αν με ρωτάς».

Μεταξύ άλλων, μίλησε για τους στόχους του ΣΥΡΙΖΑ στις φετινές Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, αλλά και για το ζήτημα των λαμπαδηδρομιών και τις καταγγελίες φορέων πως βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας «κουβάλησαν» τη φλόγα.

Νίκος Παππάς: Τι είπε για τις Ευρωεκλογές και τη Μιχαηλίδου

«Από εκεί και πέρα θεωρώ ότι θα υπάρξει μία ικανοποίηση να έχουμε τα ποσοστά των προηγούμενων εκλογών αλλά υπάρχει και μία αισιοδοξία απ’ ό,τι καταλαβαίνω. Εγώ δεν μπαίνω στη διαδικασία με τα νούμερα και τους αριθμούς, ο στόχος μου είναι ένας, η νίκη» διευκρίνισε ο Νίκος Παππάς για τους στόχους του ΣΥΡΙΖΑ.

«Δημοσκοπικά υπάρχει απόσταση, αλλά θεωρώ πως εάν κλείσει η ψαλίδα στις Ευρωεκλογές, αλλάζει αυτό το ρεύμα και είμαστε αισιόδοξοι πως θα πέσει αυτό το καθεστώς στις εθνικές εκλογές που θα έρθουν» συνέχισε.

«Οι κανόνες και οι νόμοι αυτής της χώρας ισχύουν για όλους εκτός από τους ανθρώπους της Νέας Δημοκρατίας. Κατάφεραν ακόμα και εκεί να κάνουν το νταβατζιλίκι τους για τη φωτογραφία, να πάρουν τη φλόγα. Δεν μου κάνει εντύπωση, έχω δει πολλά περιστατικά, ό,τι θέλουν κάνουν, νομίζουν πως τους ανήκει η χώρα» πρόσθεσε ο Νίκος Παππάς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Πήγε τώρα η κοπελίτσα, η υπουργός που κουβάλησε τη φλόγα, η Δόμνα και ήθελε να βγάλει φωτογραφία στο Instagram και ένας Ολυμπιονίκης την έβλεπε» κατέληξε, μεταξύ άλλων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.