ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: Με προεκλογικό αγώνα που θυμίζει Νάιτζελ Φάρατζ στις Ευρωεκλογές

Αντιγραφή από το UKIP φαίνεται να είναι η εκστρατεία της

Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: Με προεκλογικό αγώνα που θυμίζει Νάιτζελ Φάρατζ στις Ευρωεκλογές

Η ευρωπαϊκή ιστοσελίδα Politico ανακάλυψε μια περίεργη σύμπτωση στην πορεία προς τις ευρωπαϊκές εκλογές.

Συγκεκριμένα, εντόπισε ότι η επίσημη ιστοσελίδα της Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν φέρει τα ίδια χρώματα και ένα παρόμοιο σήμα με αυτό του UKIP, του κόμματος που πρωτοστάτησε στο Brexit υπό την ηγεσία του Νάιτζελ Φάρατζ.

Κίτρινο και μοβ με κυκλική σφραγίδα. Εάν πρόκειται για σύμπτωση, είναι σίγουρα πολύ παράξενη.

Εάν όχι, τότε φαίνεται ότι ένα κόμμα αντίθετο προς την ΕΕ έχει εμπνεύσει τις δυνάμεις του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος που διαφημίζονται ως φιλοευρωπαϊκές.

Ο Νάιτζελ Φάρατζ, πρώην ηγέτης του UKIP και κύρια ευρωσκεπτικιστική φωνή στις Βρυξέλλες, οδήγησε με επιτυχία την εκστρατεία για την αποχώρηση του Ηνωμένου Βασιλείου από την ΕΕ.

Είναι ασαφές εάν οι αντιευρωπαϊκές δυνάμεις έχουν επηρεάσει τις φιλοευρωπαϊκές.

Όταν ρωτήθηκε το γραφείο εκστρατείας της φον ντερ Λάιεν, η απάντηση ήταν ασαφής:

«Η εκστρατεία μας επικεντρώνεται στο όραμα της Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν για μια ισχυρή Ευρώπη», δήλωσαν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Μεταφέρει ένα μήνυμα ηγεσίας, εμπειρίας και εμπιστοσύνης στο μέλλον, με έναν πιο προσωπικό τόνο και κάνει δυναμική, καινοτόμο χρήση της ψηφιακής επικοινωνίας, με διαδραστικό ιστότοπο και ισχυρή παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.