ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κύπρος, Ίμια, Oruc Reis, Κάσος. Εθνική συνήθεια έγινε η υποχώρηση...

Σ.Αρναούτογλου για υπογεννητικότητα: «Το 2186 θα γεννηθεί το τελευταίο παιδί Ελλήνων»

Η αναφορά στη Φώφη Γεννηματά κα λόγος που της «χρωστάει» την ενασχόλησή του με την πολιτική

Σ.Αρναούτογλου για υπογεννητικότητα: «Το 2186 θα γεννηθεί το τελευταίο παιδί Ελλήνων»

Ο μετεωρολόγος και υποψήφιος ευρωβουλευτής με το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Σάκης Αρναούτογλου, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης στην εκπομπή «The 2Night Show», αναφέρθηκε στην υπογεννητικότητα που μαστίζει την Ελλάδα, τονίζοντας πως το 2186 θα γεννηθεί το τελευταίο παιδί Ελλήνων.

«Το κλίμα και ο καιρός δεν έχουν σύνορα, πρέπει να υπάρχει ένας κοινός στόχος στην Ευρωβουλή για όλες τις χώρες της Ευρώπης.

Τα προβλήματα είναι πολλά, από την ακρίβεια, από αυτά που βιώνουμε, το λεγόμενο brain drain, τα νέα παιδιά που φεύγουν στο εξωτερικό, με την υπογεννητικότητα που έχει χτυπήσει κόκκινο.

Δεν κάνουμε παιδιά. Είχα διαβάσει ότι αν βαδίσουμε με αυτόν τον τρόπο, το 2186 θα είναι το τελευταίο ζευγάρι Ελλήνων που θα υπάρξει και θα γεννηθεί το τελευταίο παιδί», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, έκανε μια αναφορά στη Φώφη Γεννηματά και εξήγησε τον λόγο που της «χρωστάει» την ενασχόλησή του με την πολιτική.

«Όλα αυτά τα ξεκίνησε η Φώφη Γεννηματά. Χρωστάω όλη αυτή την επαφή μου με την πολιτική στη Φώφη Γεννηματά που μας έφυγε με αυτόν τον τρόπο και είμαστε συντετριμμένοι. Με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ”θέλω να κατέβεις, θέλω τη βοήθειά σου”.

Ήταν και αυτή αναγνώστρια των θεμάτων που ανεβάζω στο Facebook. Την πρώτη φορά κατέβηκα και βγήκα πέμπτος στις Ευρωεκλογές».

Στο μεταξύ, αποκάλυψε ότι έναν μήνα πριν η Φώφη Γεννηματά φύγει από τη ζωή, τον κάλεσε στο τηλέφωνο.

«Έναν μήνα πριν φύγει – που δεν φαινόταν με τίποτα ότι θα μπορούσε να συμβεί αυτό – με κάλεσε και μου είπε ότι θέλει να ξαναπροσπαθήσω. Της είπα ”Φώφη, πιστεύεις ότι εγώ μπορώ να κάνω κάτι στην πολιτική; Γιατί εγώ δεν ήμουν πολιτικός.

Μου είπε “θέλω να μου υποσχεθείς ότι θα το σκεφτείς και να μου απαντήσεις μέχρι τον Δεκέμβριο και να μου πεις αν ξανασχοληθείς με αυτό. Και δεν πρόλαβα να της απαντήσω, έφυγε. Για αυτή την γυναίκα θέλω να κατέβω γιατί με βοήθησε. Ήταν ένας καταπληκτικός άνθρωπος. Μου έδωσε δύναμη για να κάνω κάτι τόσο δύσκολο» ανέφερε ο Σάκης Αρναούτογλου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.