ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Σ.Φάμελλος: «Δώσαμε ισχυρό ρόλο στα μέλη για το ευρωψηφοδέλτιο – Λάθος επιλογή η υποψηφιότητα του Φ.Μπελέρη»

«Ο κ.Μητσοτάκης έχει αποχωρήσει από την ανάδειξη δημοκρατικών λειτουργιών και θεσμών»

Σ.Φάμελλος: «Δώσαμε ισχυρό ρόλο στα μέλη για το ευρωψηφοδέλτιο – Λάθος επιλογή η υποψηφιότητα του Φ.Μπελέρη»

Ο επικεφαλής της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Φάμελλος, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης το πρωί της Πέμπτης (18/4) μίλησε για τις Ευρωεκλογές, και τόνισε πως «δώσαμε ισχυρό ρόλο στα μέλη για το ευρωψηφοδέλτιο άρα ακούσαμε περισσότερο τη δημοκρατική λειτουργία».

Παράλληλα,  πρόσθεσε ότι «σε μια περίοδο που η κυβέρνηση δέχεται τα πυρά της Ευρώπης για έλλειμα δημοκρατίας, ο ΣΥΡΙΖΑ επέλεξε περισσότερη δημοκρατία. Ο κ.Μητσοτάκης έχει αποχωρήσει από την ανάδειξη δημοκρατικών λειτουργιών και θεσμών».

«Μας κριτικάρουν γιατί ζηλεύουν το άνοιγμα της δημοκρατίας που κάναμε» συνέχισε ο κ. Φάμελλος.

«Δεν ψηφίζουμε για το κόμμα, ψηφίζουμε για την Ευρώπη και τη χώρα μας» υπογράμμισε ο επικεφαλής της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ αναφερόμενος στις Ευρωεκλογές.

Για τις δηλώσεις του κ. Παπανώτα υπογράμμισε, «ο κ.Παπανώτας έχει κάνει διορθωτική δήλωση όμως εκτιμώ ό,τι επί της ουσίας υπάρχει ένα μεγάλο θέμα όσον αφορά τις διακρίσεις φύλου ενώ υπάρχει και ένα μεγάλο ζήτημα στη χώρα με την ασφάλεια και η στρατηγική για τα συγκεκριμένα θέματα δεν είναι επαρκής».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επίσης για την υποψηφιότητα του εκλεγμένου δημάρχου Χειμάρρας,Φρέντι Μπελέρη ο οποίος παραμένει έγκλειστος σε αλβανικές φυλακές, επισήμανε: «Είναι λάθος η επιλογή της υποψηφιότητας Μπελέρη και είναι λάθος να γίνει εμπλοκή εθνικών και διπλωματικών θεμάτων σε ψηφοδέλτιο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.