ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κύπρος, Ίμια, Oruc Reis, Κάσος. Εθνική συνήθεια έγινε η υποχώρηση...

Συνάντηση Κ.Μητσοτάκη με τους νέους ευρωβουλευτές στο Μέγαρο Μαξίμου – Ποιες αρμοδιότητες αναλαμβάνουν

Πιέσεις για να παραστεί ο Φ.Μπελέρης στην ορκωμοσία

Συνάντηση Κ.Μητσοτάκη με τους νέους ευρωβουλευτές στο Μέγαρο Μαξίμου – Ποιες αρμοδιότητες αναλαμβάνουν

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συνάντησε το πρωί στο Μέγαρο Μαξίμου τους επτά εκλεγέντες ευρωβουλευτές της ΝΔ.

Στις δέκα το πρωί στο πρωθυπουργικό γραφείο βρέθηκαν ο Γιώργος Αυτιάς, η Ελίζα Βόζεμπεργκ, η Ελεονώρα Μελέτη, ο Μανώλης Κεφαλογιάννης και ο Δημήτρης Τσιόδρας, ενώ διαδικτυακά συνδέθηκαν ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης, αλλά και ο Φρέντι Μπελέρης, ο οποίος βρίσκεται έγκλειστος στις φυλακές της Αλβανίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες κατά τη διάρκεια της συνάντησης με τους ευρωβουλευτές έγινε γνωστό ότι ασκούνται πιέσεις για να παραβρεθεί ο Φρέντι Μπελέρης στην ορκωμοσία, αλλά και ότι γίνονται προσπάθειες να αποφυλακιστεί το συντομότερο δυνατό.

Στη συνάντηση έγινα γνωστές και κάποιες από τις αρμοδιότητες που αναλαμβάνουν οι νέοι ευρωβουλευτές. Σύμφωνα με πληροφορίες τον συντονισμό της ομάδας αναλαμβάνει η Ελίζα Βόζεμπέργκ. Ο Μανώλης Κεφαλογιάννης συνεχίζει με τις ίδιες αρμοδιότητες που κατείχε. Ο Γιώργος Αυτιάς αναλαμβάνει τα οικονομικά. Κοινωνικά θέματα θα αναλάβει η Ελεονώρα Μελέτη. Θέματα σχετικά με το περιβάλλον ο Δημήτρης Τσιόδρας, ενώ ο Άκης Σκέρτσος θα αποτελεί το δίαυλο μεταξύ της κυβέρνησης και της ευρωομάδας.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρωθυπουργός τους ζήτησε το έργο της Ελλάδας στην Ευρώπη να γίνεται γνωστό και στη χώρα μας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στη σύσκεψη συμμετείχαν και ο υπουργός Επικρατείας Άκης Σκέρτος, η υφυπουργός Εξωτερικών Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου και ο γραμματέας διεθνών σχέσεων και Ευρωπαϊκής Ένωσης της ΝΔ Τάσος Χατζηβασιλείου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.