ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Πως μπορούν να στεγνώσουν πιο γρήγορα τα ρούχα σας

Πως μπορούν να στεγνώσουν πιο γρήγορα τα ρούχα σας

Τον χειμώνα, το κρύο, η υγρασία και οι κακές καιρικές συνθήκες έχουν σαν αποτέλεσμα τα ρούχα που απλώνουμε να κάνουν ώρες αν όχι μέρες μέχρι να στεγνώσουν.

Τα καλά νεά είναι ότι ακολουθώντας μερικά απλά tips τα ρούχα μπορούν να στεγνώσουν λιγάκι πιο γρήγορα:

Βάλε πλυντήριο τις κατάλληλες ώρες

Προτίμησε τις πρωινές ώρες για να βάλεις πλυντήριο και να απλώσεις τα ρούχα, καθώς έχει περισσότερο ήλιο και λιγότερη υγρασία. Το βράδυ, η υγρασία αυξάνεται και τα ρούχα ακόμα και εάν έχουν σχεδόν στεγνώσει γίνονται και πάλι νωπά.

Επιπλέον στίψιμο

Μόλις τελειώσει το πλυντήριο και πριν τα βγάλεις τα ρούχα από τον κάδο, προγραμμάτισε ακόμα ένα στίψιμο. Τα ρούχα θα στραγγίξουν καλύτερα και θα στεγνώσουν πιο γρήγορα όταν τα απλώσεις.

Άπλωσε τα ρούχα από τις άκρες

Έτσι όταν είναι απλωμένα, δεν θα είναι διπλωμένα και θα στεγνώσουην πιο γρήγορα.

Μην απλώνεις τα ρούχα το ένα κολλητά στο άλλο

Για να στεγνώσουν πιο γρήγορα τα ρούχα χρειάζονται χώρο ώστε να μπορεί να περνάει ανάμεσά τους ο αέρας. Απλώνοντας συνεπώς το ένα, αφήστε κάμποσα εκατοστά απόσταση από το σημείο που θα απλώσεις το άλλο.

Βγάλε έξω τις τσέπες

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για να στεγνώουν πιο γρήγορα τα παντελόνια, οι ζακέτες και τα μπουφάν, βγάλε από έξω τις τσέπες. Επίσης, εάν έχεις ρούχα στην απλώστρα και δεν έχουν στεγνώσει τελείως μπορεί να δοκιμάσεις να τα γυρίσεις από την άλλη πλευρά έτσι ώστε τα βρεγμένα σημεία να εκτεθούν στον αέρα και τον ήλιο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.