Πέντε γιορτινά χτενίσματα που μπορείς να κάνεις μόνο με μία μαύρη κορδέλα

Πέντε γιορτινά  χτενίσματα που μπορείς να κάνεις μόνο με μία μαύρη κορδέλα

Η καλύτερη στιγμή του χειμώνα είναι οι προετοιμασίες για τα ρεβεγιόν των εορτών. Μερικές όμως όταν σκεφτόμαστε τα μαλλιά μας μας πιάνει πανικός.

Οι υποχρεώσεις αρκετές (δώρα, βαφτιστήρια, τραπέζια, rapid tests κλπ) και οι πιθανότητες να προλάβουμε να ασχοληθούμε μόνες μας με το χτένισμά αν δεν έχουμε ήδη κλείσει το ραντεβού στο κομμωτήριο-λίγες. Παρ’ όλα αυτά λύσεις – και χτενίσματα express– υπάρχουν.

Ανεξάρτητα από τον τύπο (ίσια, σγουρά, σπαστά κλπ) ή το μήκος των μαλλιών (μακριά, κοντά, καρέ κλπ) , το στιλ και τις κομμωτικές δεξιότητές, ένα αξεσουάρ είναι ίσως η πιο εύκολη και στιλάτη κίνηση που μπορεί να «μεταμορφώσει» ένα απλό χτένισμα σε λιγότερο από 5 λεπτά.

Κι αν δεν θέλεις να ξοδευτείς καθόλου, μία μαύρη κορδέλα από τις συσκευασίες των δώρων είναι το πιο festive update στο hair look σου.

5 χτενίσματα με μαύρη κορδέλα

Low ponytail
Αν με ρωτάς, το low ponytail ή αλλιώς χαμηλή κοτσίδα, είναι ένα από τα αγαπημένα μου hair looks. Μπορείς να το υιοθετήσεις ανεξάρτητα από τον τύπο ή το μάκρος των μαλλιών σου και μπορεί να σε βγάλει ασπροπρόσωπη από το πρωί έως το βράδυ, σε κάθε περίσταση: Από τη βόλτα έως το ρεβεγιόν! Μία μαύρη κορδέλα μπορεί να κάνει το απαραίτητο update.

Μισά- Μισά
Όπως σου έχω ξαναπεί, γιατί να αφήσεις λυτά στους ώμους τα μαλλιά σου, όταν με μία κίνηση και χωρίς καμία ιδιαίτερη προσπάθεια, μπορείς να αναβαθμίσεις το συνηθισμένο σου χτένισμα;

Sky is the limit
Τα πράγματα απλά. Πιάσε όλα τα μαλλιά σου ψηλά σ’ ένα ψηλό ponytail και αφού αρχικά στερεώσεις με ένα κλασικό, μαύρο λαστιχάκι, στη συνέχεια πέρασε από πάνω μία φαρδιά μαύρη κορδέλα, σχηματίζοντας ένα μεγάλο φιόγκο, όπως βλέπεις και στη φωτογραφία. Είσαι έτοιμη!

Two is better than one…
Σε αυτή την περίπτωση μπορείς να κολλήσεις δύο κορδέλες, αφού βέβαια, σχηματίσεις μικρά φιογκάκια, πάνω σε hair clips ή μικρές μπαρέτες και να τις περάσεις δεξιά και αριστερά στα μαλλιά σου.

It’s a Wrap!
Αν βαρέθηκες το κλασικό ponytail, μη διστάσεις να δοκιμάσεις αυτές τις γιορτές τη «ντυμένη» εκδοχή του aka wrapped ponytail. Το μόνο που έχεις να κάνεις σε αυτή την περίπτωση είναι να πιάσεις όλα τα μαλλιά σου μία χαμηλή κοτσίδα και από τη βάση της να ξεκινήσεις να τυλίγεις γύρω από αυτή πολύ σφιχτά μία μαύρη κορδέλα. Για να δώσεις ένα πιο glam τόνο, μπορείς να επιλέξεις μία μαύρη βελούδινη κορδέλα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.