ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

To μυστικό για ένα τακτοποιημένο γραφείο στο σπίτι (βίντεο)

To μυστικό για ένα τακτοποιημένο γραφείο στο σπίτι (βίντεο)

Η διάσημη σύμβουλος οργάνωσης, Marie Kondo, αποκαλύπτει το μοναδικό πράγμα που χρειάζεται ένα γραφείο για να φαίνεται προσεγμένο.

Για όσες εργαζόμαστε από το σπίτι, ένα τακτοποιημένο γραφείο μάς βοηθά πάντα να παραμένουμε συγκεντρωμένες και να έχουμε περισσότερη έμπευση. Για να το πετύχεις αυτό, η Marie Kondo προτείνει μία και μοναδική λύση: τη μέθοδο tech kit.

Τι είναι αυτό; Η αποθήκευση των αντικειμένων τεχνολογίας που έχεις πάνω στο γραφείο σου, σε ειδικές θήκες.

Σίγουρα, δε μας ενθουσιάζει με τον ίδιο τρόπο που θα μπορούσαν να κάνουν τα σημειωματάρια με γκλίτερ και οι πολύχρωμοι φάκελοι, ωστόσο καμιά φορά το πρακτικό είναι πιο σημαντικό από το όμορφο, ειδικά όταν πρόκειται για το έπιπλο της εργασίας μας.

Η μέθοδος tech kit είναι σωτήρια για όλες εμάς που χάνουμε συνεχώς τους φορτιστές του laptop μας και πραγματικά, τα αντικείμενα αποθήκευσης είναι ακριβώς αυτό που χρειαζόμαστε στη ζωή μας.

Σύμφωνα με τη Marie Kondo, αν θέλεις να πυροδοτήσεις την έμπνευση και την ευχαρίστησή σου όσο εργάζεσαι από το γραφείο του σπιτιού σου, θα πρέπει να προμηθευτείς μία θήκη όπου εκεί θα αποθηκεύσεις όλα τα καλώδια, τα ακουστικά και τους φορτιστές σου.

Τι πρέπει να κάνεις, λοιπόν, αν θέλεις να βάλεις μία τάξη στο γραφείο σου; Να αγοράσεις το συντομότερο δυνατό μία θήκη με πολλές θηλιές και να συγκεντρώσεις όλα τα αντικείμενα τεχνολογίας σε ένα μέρος!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.