Ανακαλύψτε τα «πικάντικα» σημεία του γυναικείου σώματος – Σε αυτά τα «μέρη» διεγείρονται περισσότερο

Ανακαλύψτε τα «πικάντικα» σημεία του γυναικείου σώματος – Σε αυτά τα «μέρη» διεγείρονται περισσότερο

Μπορεί οι άντρες «ανάβουν» όταν πιάνουν στήθος ή μπούτι, αλλά οι γυναίκες μάλλον διεγείρονται όταν τις αγγίζουν και σε άλλα πιο… ευαίσθητα σημεία.

Για τους περισσότερους άνδρες οι ερωτογενείς περιοχές του γυναικείου σώματος είναι ενδεχομένως… αχαρτογράφητα ύδατα, καθώς οι γυναίκες δε μιλάνε εύκολα για αυτά τα πράγματα. Οι περισσότερες γυναίκες δεν ζητάνε από τον ερωτικό τους σύντροφο πράγματα που τους αρέσουν στο σεξ και περιμένουν από τους άνδρες ως δια μαγείας να βρουν τα πάντα.

Σύμφωνα με έρευνες, ο γυναικείο πληθυσμός εστιάζεις στα παρακάτω σημεία του σώματος για δυνατές ερωτικές συγκινήσεις:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Διαβάστε τη συνέχεια στο medicalland.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.