Μητέρα ώθησε την κόρη της να συνουσιάζεται με sugar daddy – Για να πληρώσει τις πλαστικές της 18χρονης (φώτο-βίντεο)

Μητέρα ώθησε την κόρη της να συνουσιάζεται με sugar daddy – Για να πληρώσει τις πλαστικές της 18χρονης (φώτο-βίντεο)

Μια μητέρα άφησε την 18χρονη κόρη της να κοιμηθεί με έναν «sugar daddy» προκειμένου να πληρώσει τις πλαστικές επεμβάσεις της.

Ο παρουσιαστής του «The Kyle Files», Τζέρεμι Κάιλ συνομίλησε με την Τζορτζίνα Κλαρκ και την αποκάλεσε «αηδιαστική» καθώς άφησε την κόρη να χορέψει και να κάνει σεξ με άντρες, που αποκαλούνται sugar daddies, οι οποίοι πλήρωσαν τις πλαστικές που έκανε η νεαρή.

«Ποια μητέρα αφήνει την 18χρονη κόρη της να χορέψει και να κοιμηθεί με πιο μεγάλους άντρες για να κάνει επεμβάσεις;», ρώτησε ο παρουσιαστής στην εκπομπή που επικεντρώθηκε γύρω από τους κινδύνους των πλαστικών.

Η Κάιλα, 23χρονών πλέον, σχεδίαζε τις επεμβάσεις που θα έκανε για να μοιάσει στην Κέιτι Πράις από τα 11 της χρόνια. Η μητέρα της δήλωσε πως η κόρη της ξόδεψε τα εφηβικά της χρόνια οργανώνοντας τις επεμβάσεις.

Στο παρελθόν, η Τζορτζίνα είχε πει πόσο χαρούμενη ήταν για την κόρη της είχε κάνει στριπτίζ για να χρηματοδοτήσει τις πλαστικές της και ήταν υποστηρικτική όταν διάλεξε έναν 50χρονο sugar daddy στα 18 της.

Στην εκπομπή, ωστόσο, η Κάιλα αποκάλυψε πως θέλει να επιστρέψει σε μια πιο φυσική εμφάνιση, καθώς αισθάνεται «γελοία». «Η πρώτη μου επέμβαση έγινε πριν από περίπου έξι χρόνια. Θυμάμαι πως ήθελα πολύ να το κάνω. Υπάρχει πίεση στο να είσαι νεαρό κορίτσι σήμερα, το φαινόμενο Κιμ Καρντάσιαν, το Instagram και οι selfies. Και αν δεν αισθάνεσαι ευτυχισμένος με τον εαυτό σου και έχεις τα χρήματα, πας και τα κάνεις», αναφέρει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η μητέρα της, πάντως, θεωρεί τα γεμάτα της χείλη «πολύ όμορφα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.