ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

«Η πιο αισθησιακή γυναίκα πυροσβέστης στον κόσμο» απαντά στα αρνητικά σχόλια (φώτο)

«Η πιο αισθησιακή γυναίκα πυροσβέστης στον κόσμο» απαντά στα αρνητικά σχόλια (φώτο)

Η 25χρονη Μπρίτζετ Ντανιέλ, στέλεχος της πυροσβεστικής στον Καναδά, επιμένει ότι ο καθένας θα έπρεπε να συνεχίζει τη σκληρή δουλειά, χωρίς να εγκαταλείπει ποτέ και δίχως να υποκύπτει στα αρνητικά σχόλια.

Η Μπρίτζετ Ντανιέλ είναι η πρώτη γυναίκα η οποία προσελήφθη από την πυροσβεστική υπηρεσία του Σποκέιν στον Καναδά εδώ και δύο δεκαετίες.

https://www.instagram.com/p/BuF0FOWlhsz/?utm_source=ig_embed

Πρόκειται για μία 25χρονη ανύπαντρη μητέρα, η οποία αποτελεί την «πιο καυτή γυναίκα» στο πυροσβεστικό σώμα παγκοσμίως, σύμφωνα με τη Daily Star.

Κατά την εφημερίδα, η Ντανιέλ ύψωσε το ανάστημά της σε χρήστες του διαδικτύου οι οποίοι την κατηγόρησαν για την επιλογή του επαγγέλματός της, καλώντας την να «μείνει στην κουζίνα».

https://www.instagram.com/p/Bs2BhrRFMYX/?utm_source=ig_embed

Αντίθετα, η ίδια παρότρυνε άλλες γυναίκες να ακολουθήσουν το παράδειγμά της και να κυνηγήσουν τα όνειρά τους, αντί να υποκύπτουν σε αυτού του είδους την κριτική.

Μην τους αφήνετε να σας υποβιβάζουν. Μια χούφτα άνθρωποι λένε ότι δεν ανήκω στην πυροσβεστική υπηρεσία, ότι οι γυναίκες πρέπει να είναι στο σπίτι, στην κουζίνα, ότι θα πρέπει να τα παρατήσω», είπε σύμφωνα με την εφημερίδα.

https://www.instagram.com/p/BsDwdjWnLmk/?utm_source=ig_embed

Κάλεσε, δε, τους πάντες να μην εγκαταλείπουν ποτέ το πάθος και τα όνειρά τους, δουλεύοντας σκληρά για να τα καταφέρουν.

«Μια μέρα θα βρεθείτε ακριβώς εκεί που ονειρεύεστε και είναι ένα θαυμάσιο συναίσθημα… Δεν έχει σημασία πού βρίσκεστε στη ζωή — κάντε ό,τι χρειάζεται για να βρείτε αυτό το πάθος και κυνηγήστε το σαν πυρκαγιά. Το ορκίζομαι, αξίζει τον κόπο», δήλωσε η ίδια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.instagram.com/p/BrEpA2fg1yk/?utm_source=ig_embed

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.