ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Έκανε το φτέρνισμα επάγγελμα και βγάζει «τρελά» λεφτά (φώτο-βίντεο)

Έκανε το φτέρνισμα επάγγελμα και βγάζει «τρελά» λεφτά (φώτο-βίντεο)

Τι θα ήταν αυτός ο κόσμος χωρίς κάποιους ανθρώπους να έχουν νέες ιδέες. Αυτό κατάλαβε και η 18χρονη φοιτήτρια λοιπόν και ψάχνοντας βρήκε ότι το έχει με το φτέρνισμα και αποφάσισε να ποντάρει εκεί.

Ειδικότερα, η η Abi Haywood από την Ουαλία, πέρασε σε σχολή καλών Τεχνών και κατάλαβε ότι είχε να επιλέξει ανάμεσα σε κάποια κοινή φοιτητική δουλειά για να βγάζει τα έξοδά της και σε κάτι πιο extreme κι ασυνήθιστο.

Η φοιτήτρια λοιπόν έχοντας φτιάξει ένα μικρό «dildo» για τη μύτη της, το χρησιμοποιεί ώστε να προκαλεί φτερνίσματα στον εαυτό της, τα οποία βιντεοσκοπεί και στη συνέχεια… τα βγάζει στην αγορά σε DVD. Αυτά απευθύνονται κυρίως σε άτομα με φετίχ και οι τιμές τους κυμαίνονται από 22 μέχρι 33 ευρώ.

Μάλιστα για πιο πάνω υπηρεσίες όπως το να περιλαμβάνει και άλλα μέρη του κορμιού της η χρέωση αυξάνεται ενώ έχει και λογαριασμό στο YouTube με το ψευδώνυμο «Snotty Bitch», όπου το βιντεάκι με τα περισσότερα views είναι εκείνο όπου η Abi φτερνίζεται 37 φορές μέσα σε 3 λεπτά. Αυτό ήταν και το πρώτο που δημοσίευσε, φτάνοντας τις 3.000 προβολές, αλλά και έχοντας σχόλια από κάτω όπου ζητούσαν τη full version.

https://www.instagram.com/p/Bwktn7El3aK

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.