ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Κορίτσια: Πώς να μην γλιστράει το πόδι σας από τις γόβες – Το μυστικό της Κέιτ Μίντλετον

Κορίτσια: Πώς να μην γλιστράει το πόδι σας από τις γόβες – Το μυστικό της  Κέιτ Μίντλετον

Η Δούκισσα του Kέμπριτζ, είναι πάντα η επιτομή της χάρης και κομψότητας, επιλέγοντας πάντα το σοφιστικέ ντύσιμο σε κάθε τους εμφάνιση. Πιθανόν να μαντεύετε ότι οι ενδυματολογικές επιλογές της έχουν αρκετή μελέτη από πίσω τους ώστε να αποφευγθεί οποιοδήποτε ενδεχόμενο στυλιστικού ατυχήματος, έτσι μπορεί να υπάρχει ένα τέχνασμα ή και παραπάνω για να επιτευχθεί το τέλειο στυλ της.

Για παράδειγμα, ένας πιθανός κίνδυνος είναι πάντα ο ολισθηρός συνδυασμός των ψηλοτάκουνων με καλσόν που η Κέιτ είναι υποχρεωμένη να φοράει σε κάθε της δημόσια εμφάνιση για αυτό η Δούκισσα του Kέμπριτζ, ορκίζεται σε ένα συγκεκριμένο στυλ καλσόν, με κολλώδη patches στο κάτω μέρος των ποδιών, που εξασφαλίζουν το να μην γλιστρήσουν τα παπούτσια από τα πόδια της καθώς περπατά.

Τα καλσόν της είναι από το brand John Lewis, κοστίζουν μόλις 7 ευρώ, και είναι διαθέσιμα στο χρώμα του ποδιού, σε μαύρο και tan.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

To καλσόν είναι σίγουρα ένα όχι και τόσο cool αξεσουάρ της Δούκισσας. «Δεν θα δείτε ποτέ βασιλικό πρόσωπο με γυμνά πόδια», δήλωσε πρόσφατα η βασιλική ανταποκρίτρια Victoria Arbiter στο Insider. “Θα έλεγα ότι είναι πραγματικά ο μόνος σκληρός, σταθερός κανόνας σε όλα όσα απαιτεί η βασίλισσα”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.