Αυτά είναι τα 6 πράγματα που μια επιτυχημένη γυναίκα δεν αποκαλύπτει ποτέ για τον εαυτό της στον χώρο εργασίας

Αυτά είναι τα 6 πράγματα που μια επιτυχημένη γυναίκα δεν αποκαλύπτει ποτέ για τον εαυτό της στον χώρο εργασίας

Σ’ ένα εργασιακό περιβάλλον, η κοινή χρήση των σωστών πτυχών του εαυτού σου με τους σωστούς τρόπους είναι μια μορφή τέχνης.

Το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορείς να δημιουργήσεις ένα ισχυρό επαγγελματικό δίκτυο αν δεν ανοιχτείς τους συναδέλφους σου. Κάτι τέτοιο είναι δύσκολο, διότι αποκαλύπτοντάς τους τα λάθος πράγματα για εσένα μπορεί να έχει καταστροφικό αποτέλεσμα στην καριέρα σου.Πρέπει να ξέρεις να σταματάς χωρίς να ξεπερνάς τα όρια και να είσαι προσεκτική,καθώς σε αντίθετη περίπτωση δεν υπάρχει γυρισμός.

Πάνω από ένα εκατομμύριο άνθρωποι έχουν διαπιστώσει ότι τα ανώτερα επιχειρηματικά στρώματα είναι γεμάτα με ανθρώπους που έχουν υψηλή συναισθηματική νοημοσύνη (το 90%). Η συναισθηματική νοημοσύνη είναι αυτό το “κάτι” που μας κάνει διαφορετικούς στην συμπεριφορά μας. Επηρεάζει τον τρόπο με τον οποίο διαχειριζόμαστε τις καταστάσεις και παίρνουμε προσωπικές αποφάσεις που επιτυγχάνουν θετικά αποτελέσματα.

Οι συναισθηματικά έξυπνοι άνθρωποι είναι έμπειροι στο «σκανάρισμα» των άλλων και αυτή η ικανότητα τούς δείχνει τι πρέπει και τι δεν πρέπει να αποκαλύπτουν για τον εαυτό τους στον χώρο εργασίας.

Αυτά είναι τα 6 πράγματα που δεν αποκαλύπτει ποτέ μια επιτυχημένη γυναίκα για τον εαυτό της:

1.Τις πολιτικές της πεποιθήσεις

2.Τους ανθρώπους που δεν θεωρεί ιδιαίτερα ικανούς

3.Πόσα χρήματα βγάζει

4.Πόσο αδίστακτη μπορεί να γίνει

5.Πόσο μισεί την δουλειά της

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

6.Το ότι αναζητά νέα δουλειά

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.