Μήπως σε απατά; 5 σημάδια που δείχνουν ότι κάτι ύποπτο συμβαίνει

Μήπως σε απατά; 5 σημάδια που δείχνουν ότι κάτι ύποπτο συμβαίνει

Πώς καταλαβαίνεις ότι ο σύντροφός σου είναι άπιστος και έχει βρει άλλο «λιμανάκι»!

Αν δεν έχει μείνει μαργαρίτα στο μπαλκόνι χωρίς να τη μαδήσεις, ρωτώντας… «μ’ απατά δεν μ’ απατά», είναι προτιμότερο να παρατηρήσεις τη συμπεριφορά του και θα βρεις την πολυπόθητη απάντηση… Μήπως και σωθούν οι γλάστρες σου!

Μπορεί σε γενικές γραμμές ο σύντροφός σου να δείχνει ότι είναι προσηλωμένος σε σένα, αλλά -θέλεις το ένστικτό σου, θέλεις κάποιες αλλαγές στο «φέρεσθαί» του- σου έχουν μπει ψύλλοι στ’ αυτιά πως κάποια του έχει πάρει τα μυαλά! Γι’ αυτό είμαστε εδώ, να σε βοηθήσουμε να αναγνωρίσετε τα σημάδια.

1.Δεν επιδιώκει να κάνετε σεξ:

Ας μη μου κρατήσουν μούτρα οι οπαδοί του «κινήματος» έρωτας = πνευματική επικοινωνία, που βάζω πρώτο-πρώτο το σεξ, αλλά εκτός του ότι παίζει σημαντικό ρόλο σε μια σχέση, στην προκειμένη περίπτωση είναι η πιο χαρακτηριστική ένδειξη. Αν παλιότερα δεν έχανε ευκαιρία να σε «στριμώξει» ενώ το τελευταίο διάστημα είναι συνέχεια κουρασμένος ή κάθεται μέχρι αργά στο λάπτοπ να δουλέψει και έρχεται στο κρεβάτι αφού έχεις κοιμηθεί, μάλλον σε αποφεύγει γιατί είναι χορτάτος από αλλού…

2.Το φορητό τηλέφωνο που έχει γίνει προέκταση του χεριού του:

Και εκεί που ξεχνούσε πού το έχει, τώρα ούτε στην τουαλέτα δεν πάει χωρίς το κινητό του! Λέει ότι τον παίρνουν συνεχώς επαγγελματικά τηλέφωνα, ενώ όταν χτυπάνε μηνύματα μέσα στη νύχτα υποστηρίζει ότι είναι υπενθυμίσεις των αυριανών του ραντεβού. Κάθε τόσο του ρίχνει κλεφτές ματιές σαν να ανυπομονεί να το ακούσει να κουδουνίζει. Και για να σου επιτρέψει να το κοιτάξεις; Ούτε λόγος! Ξαφνικά θυμήθηκε ότι είναι προσωπικά δεδομένα κι ότι είναι ένδειξη έλλειψης εμπιστοσύνης να ελέγχετε ο ένας το κινητό του άλλου.

3.Το «παίζει» ωραίος:

Θυμάσαι που τον παρακάλαγες να κόψει τις βραδινές «μάσες» για να χάσει κανένα κιλό; Ναι, τότε λέω, που «χυνόταν» στον καναπέ και αναστέναζαν τα γουρουνάκια της γειτονιάς από τα πιτόγυρα και τα κοντοσούβλια που κατέβαζε. Ε, τώρα σου κάνει και παρατήρηση από πάνω, αν σου πέσει καμιά κουταλιά της σούπας παραπάνω λάδι στη σαλάτα του. Ξαφνικά κάνει δίαιτα, ξεκίνησε γυμναστήριο και «χτυπιέται» κάθε βράδυ κάνοντας κοιλιακούς πριν κοιμηθεί. Αυτός ο υπερβολικός ζήλος να αρέσει είναι ύποπτος, γιατί το πιο πιθανό είναι ότι δεν επιζητά να είσαι εσύ το «θύμα» της γοητείας του…

4.Άλλαξε στυλ και γκαρνταρόμπα:

Αυτό το καρό μπλουζάκι είχε τρυπήσει σχεδόν γιατί δεν έλεγε να το βγάλει από πάνω του. Μάταια προσπαθούσες να τον πας στα μαγαζιά να πάρει κάτι διαφορετικό, άλλαζε ρούχα κάθε δεύτερο Πάσχα. Τώρα τρέχει από μαγαζί σε μαγαζί και όχι μόνο αγοράζει ό,τι πιο μοντέρνο κυκλοφορεί στην αγορά, αλλά παίρνει όλο το σετ της βιτρίνας, μην τυχόν και δεν είναι ασορτί η κάλτσα με το υπόλοιπο σύνολο. Έχει γίνει φιγουρίνι που θα ζήλευαν και τα εξώφυλλα της ανδρικής Vogue, δείχνει να το απολαμβάνει και σένα… τα νεύρα σου κρόσσια!

5.Σου κάνει εκπλήξεις μόλις καταλάβει ότι κάτι υποψιάζεσαι:

Πριν καλά-καλά προλάβεις να τελειώσεις την πρώτη πρόταση από μια ολόκληρη λίστα παραπόνων που έχεις ετοιμάσει, έχει βγάλει το κουτάκι με τα σκουλαρίκια των ονείρων σου και στο προσφέρει με το πιο αθώο του χαμόγελο. Είναι ο καλύτερος τρόπος να σου κλείσει το στόμα και να σου ρίξει στάχτη στα μάτια. Αν ο αριθμός των δώρων έχει αυξηθεί περισσότερο και από τον Φ.Π.Α., δεν θέλω να σε πικράνω, αλλά τα κίνητρά του μόνο αγνά δεν είναι…

Συμβαίνουν όλα τα παραπάνω; Mάλλον θα πρέπει να αρχίσεις να εξετάζεις την κορυφή του κεφαλιού σου μήπως έχει φυτρώσει κάτι… Όμως αυτά είναι μόνο η αφορμή για να το ψάξεις καλύτερα, δεν αποτελούν απόδειξη από μόνα τους! Πριν αρχίσεις να τον παρακολουθείς σαν τη ντεντέκτιβ Μις Μαρπλ των βιβλίων της Αγκάθα Κρίστι, κάνε μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση μαζί του. Αν καταλάβετε γιατί απομακρυνθήκατε, ίσως προλάβετε το πρόβλημα στην αρχή του. Σκέψου όμως αν έχει νόημα να δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία ή είναι προτιμότερο να ψάξεις γι’ αυτό που πραγματικά σου αξίζει… ‘Εναν άντρα ολοκληρωτικά δικό σου που θα λιώνει για τα μάτια σου μόνο!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.