Tο workout της Beyoncé για super sexy πόδια

Tο workout της Beyoncé για super sexy πόδια

Το φοβερά γυμνασμένο σώμα της Beyonce δε θέλει ιδιαίτερες συστάσεις. Η Beyonce καταφέρνει να είναι μια χυμώδης γυναίκα, με καμπύλες αλλά απόλυτα γυμνασμένη! Αν διαθέτεις και εσύ σώμα κλεψύδρα και θες να βάλεις δύσκολα στον εαυτό σου, η παρακάτω άσκηση είναι για εσένα!

Ο άνθρωπος που είναι υπεύθυνος για το σκληρό πρόγραμμα γυμναστικής της είναι ο προπονητής και διατροφικός της guru, Marco Borges, ο οποίος κυκλοφόρησε το βιβλίο «Η επανάσταση των 22 ημερών: Οι 4 κινήσεις για να μεταμορφώσετε το σώμα σας για μία ζωή» και αποκαλύπτει τις 4 ασκήσεις που κάνει η Beyonce και μπορούμε να κάνουμε και εμείς από το σπίτι!

Καθίσματα: Η απλή αυτή άσκηση, αποδεικνύεται θαυματουργή. Εκτός του ότι ενεργοποιεί τους τετρακέφαλους, δουλεύει επίσης τους γλουτούς και τους τένοντες. Τα βαθιά καθίσματα είναι ιδανική επιλογή αρκεί να προσέχετε τη στάση του σώματος για να αποφύγετε ενδεχόμενους τραυματισμούς.

Πλιέ ή καθίσματα Σούμο: Η κλασσική αυτή κίνηση του μπαλέτου είναι ένας συνδυασμός καθίσματος και μίας χορευτικής κίνησης κάνοντας την ιδιαίτερα αποτελεσματική σας άσκηση για την εκγύμναση των τενόντων, των τετρακέφαλων και των γλουτών, χαρίζοντάς σας πόδια χορεύτριας.

Προβολές: Και αυτή η άσκηση, όπως και τα καθίσματα είναι ένας εξαιρετικός τρόπος να γυμνάσετε τα πόδια σας. Παρόλα αυτά χρειάζεται προσοχή κατά την εκτέλεση, το σώμα πρέπει να είναι απόλυτα ίσιο προκειμένου να μην τραυματίσετε τη μέση σας.

Γέφυρα: Κάνοντας γέφυρα και κρατώντας το σώμα τη στάση αυτή για τουλάχιστον 10 δευτερόλεπτα τη φορά, θα καταφέρετε να γυμνάσετε άψογα τους τένοντες στο πίσω μέρος του ποδιού, τους γοφούς αλλά και τους γλουτούς σας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με τον Borges, η Beyonce κάνει καθημερινά 12 με 15 επαναλήψεις από κάθε σετ ασκήσεων ενώ για τους αρχάριους προτείνει 1 με 2 επαναλήψεις από κάθε σετ. Οι ασκήσεις για τα πόδια πρέπει να γίνονται το πολύ δύο φορές την εβδομάδα με αρκετές μέρες απόσταση η μία φορά από την άλλη διότι η υπερβολική τους άσκηση μπορεί να οδηγήσει σε τραυματισμό στα γόνατα και μη αναστρέψιμη ζημιά στα πόδια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.