ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ιδού: Αυτός είναι ο σωστός τρόπος για να διπλώνεις τις πετσέτες του μπάνιου! (φώτο)

Ιδού: Αυτός είναι ο σωστός τρόπος για να διπλώνεις τις πετσέτες του μπάνιου! (φώτο)

Εδώ και λίγες ώρες υπάρχει συζήτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για το πως πρέπει να διπλώνονται και να αποθηκεύονται οι πετσέτες του μπάνιου.

Μια Αυστραλή δημοσίευσε μια εικόνα στη δημοφιλή ομάδα στο Facebook «Home Decorating Mums» που απεικονίζει δύο συνήθεις τρόπους για να διπλώνετε τις πετσέτες και η ερώτησή της «πώς διπλώνετε τις πετσέτες σας;» προκάλεσε μεγάλη συγκέντρωση σχολίων.

Στην μέση ή στα τρία;

Συγκεκριμένα, η «Επιλογή Α» περιλαμβάνει το δίπλωμα των πετσετών στη μέση προκειμένου να σχηματιστεί ένα μεγάλο, επίπεδο ορθογώνιο, ενώ η «Επιλογή Β» αφορά στο δίπλωμα της πετσέτας στα τρία, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένα ψηλότερο, λεπτότερο (σε φάρδος) ορθογώνιο με ένα πιο στρογγυλεμένο φινίρισμα.

Η ανάρτησή της έλαβε γρήγορα περισσότερα από 4.100 σχόλια από άλλους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης που είχαν διαφορετικές προτιμήσεις σχετικά με τον τρόπο που επιλέγουν να διπλώνουν τις πετσέτες τους. «Η Επιλογή Β είναι ο μόνος τρόπος» έγραψε μία γυναίκα. «Το Β για αποθήκευση. Το Α για επισκέπτες» ανέφερε ένας άλλος. «Επιλογή Α ανάλογα με τον διαθέσιμο χώρο για να διατηρούνται πιο φλατ οι πετσέτες» τόνισε ένας ακόμη, ενώ ένας άλλος έγραψε: «Ο θεός να σώσει όποιον διπλώνει με τον τρόπο Α τις πετσέτες στο σπίτι μου».

Η τρίτη επιλογή – Δίπλωμα σε ρολό, όπως κάνουν στα ξενοδοχεία

Μερικοί ανέφεραν ότι μπορεί να εξαρτάται από το μέγεθος των ντουλαπιών και τη διαθεσιμότητα σε αποθηκευτικό χώρο, καθώς διαφορετικοί τρόποι λειτουργούν σε διαφορετικούς χώρους. Άλλοι ανέφεραν μια τρίτη επιλογή που περιλαμβάνει αντί για το δίπλωμα, το τύλιγμα της πετσέτας σε ρολό – μια τακτική που χρησιμοποιείται συχνά από τα ξενοδοχεία.

«Εξαρτάται από το μέγεθος της πετσέτας. Χρησιμοποιώ την επιλογή Α και Β αλλά για τις μεγάλες πετσέτες προτιμώ να τις κάνω ρολό» έγραψε μία γυναίκα και ένας άλλος υπερασπίστηκε την τρίτη επιλογή: «Καμία από τις δύο: Τις τυλίγω σε ρολό – δείχνουν πιο κομψές».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πριν από λίγες ημέρες, μια άλλη Αυστραλή μητέρα είχε μοιραστεί ένα μυστικό για το πώς να διατηρούνται αφράτες και χνουδωτές με ένα πολύ οικονομικό υλικό. Χρησιμοποιεί στο πλύσιμο λίγο λευκό ξύδι και το αποτέλεσμα είναι θεϊκό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.