ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Θέλετε όμορφο αποτέλεσμα στο μακιγιάζ σας; Καλύτερα να σταματήσετε αυτά τα λάθη τώρα!

Θέλετε όμορφο αποτέλεσμα στο μακιγιάζ σας; Καλύτερα να σταματήσετε αυτά τα λάθη τώρα!

Το μακιγιάζ είναι η αγαπημένη ασχολία μιας γυναίκας αφού αγαπά να φροντίζει τον εαυτό της και να τον κάνει ομορφότερο. Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένοι κανόνες που πρέπει να τηρούνται προκειμένου να έχετε ένα άρτιο και όμορφο αποτέλεσμα. Παρακάτω θα ανακαλύψετε τέσσερα από τα βασικότερα λάθη που κάνουν οι περισσότερες γυναίκες και που οι επαγγελματίες του χώρου συστήνουν να σταματήσουν τώρα!

Επιλέγετε πιο σκούρο foundation για ηλιοκαμένη επιδερμίδα

Αντί να επιλέξετε μια πιο σκοτεινή απόχρωση για τη βάση σας, προτιμήστε ένα υγρό μπρόνζερ που θα σας παρέχει καθαρή κάλυψη και λάμψη διακοπών, για μια επιδερμίδα που θα φαίνεται πάντα φρέσκια. Εφαρμόστε το σε φυσικό φως στην κορυφή του μετώπου, το κέντρο της μύτης και την κορυφή των ζυγωματικών σας. Με αυτόν τον τρόπο, θα ζεστάνετε την επιδερμίδα σας και θα αποφύγετε ένα υπερφορτωμένο αποτέλεσμα.

Υπερβολική χρήση highlighter

Η υπερβολική χρήση highlighter θα δημιουργήσει μια ατελείωτη αντανάκλαση στο πρόσωπό σας. Κάτι που δεν θέλετε να συμβεί. Απλώστε μια μικρή ποσότητα στα ζυγωματικά σας και στη γέφυρα της μύτης σας και αυτό ήταν. Όσο πιο λίγο, τόσο το καλύτερο.

Χρησιμοποιείτε πολύ ανοιχτόχρωμο κονσίλερ

Η εφαρμογή ενός ελαφρύτερου κονσίλερ θα αναδείξει πιθανώς τους μαύρους κύκλους σας, ενώ μπορεί, ακόμη, και να τους κάνει να φαίνονται γκρι. Για να το αποφύγετε αυτό, συνδυάστε το κονσίλερ σας με το foundation σας και στην περίπτωση που οι μαύροι κύκλοι σας εξακολουθούν να είναι αισθητοί, αναζητήστε έναν διορθωτή κόκκινου ή πορτοκαλί χρώματος για να εφαρμόσετε κάτω από το κονσίλερ σας.

Υπερβάλλετε με τα φρύδια σας

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εάν θέλετε να γεμίσετε τα φρύδια σας, είναι προτιμότερο να επιλέξετε μια ελαφρύτερη σκιά, ώστε να μην φαίνονται πολύ έντονα. Ξεκινήστε βουρτσίζοντας τα φρύδια σας προς τα πάνω και απλώστε τη σκιά μόνο στα σημεία που πρέπει να τα γεμίσετε. Μπορείτε να ολοκληρώσετε την περιποίηση των φρυδιών σας εφαρμόζοντας λίγο τζελ φρυδιών για να σφραγίσετε τα πάντα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.