«Ανάποδη χειράμαξα»: Η στάση στο σεξ που θα σας χαρίσει… απανωτούς οργασμούς (φώτο)

Αποτελεί… σταθερή αξία για τους γνώστες του αντικειμένου

«Ανάποδη χειράμαξα»: Η στάση στο σεξ που θα σας χαρίσει… απανωτούς οργασμούς (φώτο)

Η «ανάποδη χειράμαξα» είναι μια στάση στο σεξ η οποία στην αρχή θα σας φανεί λίγο… δύσκολη, ωστόσο μην σας αποτρέψει αυτό, καθώς είναι πολύ πιο εύκολη από όσο φαίνεται και τα αποτελέσματά της είναι «μαγικά»!

Ιδού…

Αποτελεί… σταθερή αξία για τους γνώστες του αντικειμένου. Επίσης είναι γνωστή ως το εναλλακτικό doggy.

Κι αν δούμε τη φωτογραφία, μπορούμε να καταλάβουμε και τον λόγο… Ωστόσο, είναι πιο βολικό από το doggy, καθότι το βάρος ανάμεσα σας μοιράζεται, ενώ το γεγονός ότι μπορεί να ελέγχεις τον ρυθμό προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη διείσδυση.

Ο άντρας κάθεται στην άκρη του κρεβατιού, με τα πόδια του να ακουμπούν στο έδαφος. Η γυναίκα, έρχεται και ξαπλώνει μπρούμητα μπροστά του ακουμπώντας με τα χέρια της στο έδαφος, ούτως ώστε εκείνος να βλέπει την πλάτη της.

Στη συνέχεια ο άντρας διεισδύει και είναι αυτός που δίνει τον ρυθμό στις ωθήσεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δοκιμάστε το οπωσδήποτε. Απλά όχι μετά το φαγητό…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.