ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Αυτά είναι τα επαγγέλματα που επιλέγουν οι γυναίκες για να απιστήσουν – Στην κορυφή οι οικοδόμοι

Στην έρευνα, συμμετείχαν 2.000 γυναίκες κυρίως από την Βρετανία

Αυτά είναι τα επαγγέλματα που επιλέγουν οι γυναίκες για να απιστήσουν – Στην κορυφή οι οικοδόμοι

Μία νέα έρευνα, επιχείρησε να καταγράψει τα πιο… επικίνδυνα επαγγέλματα που μπορεί να οδηγήσουν μία γυναίκα στην απιστία.

Στην έρευνα, συμμετείχαν 2.000 γυναίκες κυρίως από την Βρετανία και τα αποτελέσματά της τα ανέδειξε η Mirror.

Αυτά λοιπόν αναφέρουν πως μία στις πέντε γυναίκες, δηλαδή σε ποσοστό 20% αυτών που έχουν απατήσει τον σύντροφό τους, το έχουν κάνει με οικοδόμο που έχει προσληφθεί από τον άνδρα τους.

Ακολουθεί ο ταχυδρόμος με ποσοστό 12%, ενώ στην τρίτη θέση είναι οι personal trainers.

Όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς, κοινό χαρακτηριστικό των τριών πρώτων επαγγελμάτων είναι πως μπορούν να συναντηθούν με τις γυναίκες στο σπίτι τους. Κάτι που αυξάνει τις πιθανότητες ύπαρξης φλερτ…

Ακολουθούν με 11% αστυνομικοί, με 10% δάσκαλοι, υπάλληλοι καταστημάτων με 9%, ενώ στο 6% ακολουθούν αυτοί που παραδίδουν το γάλα στα σπίτια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αμέσως μετά είναι αυτοί που δουλεύουν στις τράπεζες και ηθοποιοί με 3%, ενώ με 2% είναι οι ένστολοι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.