Ήρθε η ώρα να τα σταματήσουμε

Φεύγοντας για τις διακοπές, είναι αρκετά σημαντικό να μην ξεχάσουμε να βάλουμε στο νεσεσέρ μας απαραίτητα αξεσουάρ για την προστασία της επιδερμίδας και μαλλιών μας.

1.Δεν φοράμε αντηλιακό όταν μετακινούμαστε

Όλες χρησιμοποιούμε το αντηλιακό μας, όσο βρισκόμαστε στην παραλία.

Αλλά αυτό που ξεχνάμε είναι ότι απαιτείται να το φοράμε και κατά τη διάρκεια του ταξιδιού μας.

Με ό,τι κι αν ταξιδέψουμε και όσες ώρες κι αν είναι η διαδρομή μας, λίγες ή πολλές, οι βλαβερές ακτίνες του ήλιου θα μας βρουν και μάλιστα απροστάτευτες!

Ας μην το ξεχάσουμε σε οποιαδήποτε μετακίνηση μας.

2.Δεν καθαρίζουμε το πρόσωπο μας το βράδυ

Το γεγονός ότι περνάμε όλη μας τη μέρα στην παραλία χωρίς να έχουμε βάλει ίχνος makeup στο πρόσωπό μας, δεν σημαίνει και ότι είναι ασήμαντο για την επιδερμίδα το να παραλείψουμε τον βραδινό της καθαρισμό.

Αν θελήσετε να αφήσετε το αλάτι στα μαλλιά σας γιατί δεν μπορείτε να αποχωριστείτε αυτή τη «θαλασσινή» υφή, δεν είναι τόσο επιζήμιο.

Δε πρέπει όμως σε καμία περίπτωση να αφήσετε όλες τις ακαθαρσίες της ημέρας στο πρόσωπό σας, το οποίο και την επόμενη μέρα θα βρεθεί στις ίδιες συνθήκες θάλασσας και παραλίας.

3.Δεν προσαρμόζουμε τα προϊόντα στο κλίμα του προορισμού μας

Τα προϊόντα που θα πάρουμε μαζί μας καλό είναι να προορίζονται για το κλίμα που θα έχει εκεί που θα βρεθούμε.

Δεν θα πάρουμε μία βαριά κρέμα μαζί μας αν πρόκειται να επισκεφθούμε ένα νησί στις Κυκλάδες, για παράδειγμα, αντίθετα αν επιλέξουμε να πάμε σε βουνό τα πολύ ελαφριά προϊόντα δεν θα μας βοηθήσουν ιδιαίτερα αφού συνήθως το κλίμα είναι ξηρό.

Επίσης έχουμε κατά νου όταν θα μεταφέρουμε μαζί προϊόντα και καλλυντικά που θέλουν ψυγείο.

4.Αμελούμε την προστασία των μαλλιών μας

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ένα λάδι μαλλιών είναι μία καλή λύση αλλά πέρα από το beauty προϊόν που θα πάρετε μαζί σας, μην ξεχάσετε και ένα καπέλο ,ένα panama ή ένα μαντήλι!