ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Δείτε ποια είναι τα 3+1 λάθη ομορφιάς που κάνουμε όλες το καλοκαίρι

Ήρθε η ώρα να τα σταματήσουμε

Δείτε ποια είναι τα 3+1 λάθη ομορφιάς που κάνουμε όλες το καλοκαίρι

Φεύγοντας για τις διακοπές, είναι αρκετά σημαντικό να μην ξεχάσουμε να βάλουμε στο νεσεσέρ μας απαραίτητα αξεσουάρ για την προστασία της επιδερμίδας και μαλλιών μας.

1.Δεν φοράμε αντηλιακό όταν μετακινούμαστε

Όλες χρησιμοποιούμε το αντηλιακό μας, όσο βρισκόμαστε στην παραλία.

Αλλά αυτό που ξεχνάμε είναι ότι απαιτείται να το φοράμε και κατά τη διάρκεια του ταξιδιού μας.

Με ό,τι κι αν ταξιδέψουμε και όσες ώρες κι αν είναι η διαδρομή μας, λίγες ή πολλές, οι βλαβερές ακτίνες του ήλιου θα μας βρουν και μάλιστα απροστάτευτες!

Ας μην το ξεχάσουμε σε οποιαδήποτε μετακίνηση μας.

2.Δεν καθαρίζουμε το πρόσωπο μας το βράδυ

Το γεγονός ότι περνάμε όλη μας τη μέρα στην παραλία χωρίς να έχουμε βάλει ίχνος makeup στο πρόσωπό μας, δεν σημαίνει και ότι είναι ασήμαντο για την επιδερμίδα το να παραλείψουμε τον βραδινό της καθαρισμό.

Αν θελήσετε να αφήσετε το αλάτι στα μαλλιά σας γιατί δεν μπορείτε να αποχωριστείτε αυτή τη «θαλασσινή» υφή, δεν είναι τόσο επιζήμιο.

Δε πρέπει όμως σε καμία περίπτωση να αφήσετε όλες τις ακαθαρσίες της ημέρας στο πρόσωπό σας, το οποίο και την επόμενη μέρα θα βρεθεί στις ίδιες συνθήκες θάλασσας και παραλίας.

3.Δεν προσαρμόζουμε τα προϊόντα στο κλίμα του προορισμού μας

Τα προϊόντα που θα πάρουμε μαζί μας καλό είναι να προορίζονται για το κλίμα που θα έχει εκεί που θα βρεθούμε.

Δεν θα πάρουμε μία βαριά κρέμα μαζί μας αν πρόκειται να επισκεφθούμε ένα νησί στις Κυκλάδες, για παράδειγμα, αντίθετα αν επιλέξουμε να πάμε σε βουνό τα πολύ ελαφριά προϊόντα δεν θα μας βοηθήσουν ιδιαίτερα αφού συνήθως το κλίμα είναι ξηρό.

Επίσης έχουμε κατά νου όταν θα μεταφέρουμε μαζί προϊόντα και καλλυντικά που θέλουν ψυγείο.

4.Αμελούμε την προστασία των μαλλιών μας

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ένα λάδι μαλλιών είναι μία καλή λύση αλλά πέρα από το beauty προϊόν που θα πάρετε μαζί σας, μην ξεχάσετε και ένα καπέλο ,ένα panama ή ένα μαντήλι!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.