ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Δείτε τα τέσσερα πράγματα που μπορούν να ρίξουν κατακόρυφα τη λίμπιντο των ανδρών

Τα γνωρίζατε;

Δείτε τα τέσσερα πράγματα που μπορούν να ρίξουν κατακόρυφα τη λίμπιντο των ανδρών

Μπορεί οι γυναίκες να πιστεύουν το αντίθετο, ωστόσο, οι άνδρες δεν έχουν πάντα αυξημένη σεξουαλική διάθεση.

Αυτό που ισχύει, στην πραγματικότητα, είναι ότι η διάθεση των ανδρών και η λίμπιντό τους επηρεάζεται από πολλούς παράγοντες που δεν είναι ιδιαίτερα γνωστοί.

Υπάρχουν μάλιστα λόγοι που πολλοί δε γνωρίζουν ή δεν μπορούν να φανταστούν.

Δείτε, για παράδειγμα, παρακάτω τέσσερα πράγματα που μειώνουν την ανδρική λίμπιντο:

1. Αρωματικά κεριά

Σύμφωνα με έρευνα που διεξήχθη το 2008, βρέθηκε ότι κάποιες από τις ουσίες που απελευθερώνονται στον αέρα από τα αρωματικά κεριά επηρεάζουν την αντρική λίμπιντο και όχι θετικά.

2. Μεγάλη κατανάλωση οινοπνευματωδών ποτών

Πιθανόν να ξέρετε ότι το λίγο αλκοόλ ανεβάζει τη λίμπιντο αλλά η μεγάλη κατανάλωση φέρνει ακριβώς τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που θέλετε. Σύμφωνα με έρευνες, επίσης, τα ποτά που έχουν σαν βάση το λάιμ προκαλούν… μεγαλύτερη ζημιά.

3. Η κακή υγιεινή των δοντιών

Σύμφωνα με έρευνες, οι άνδρες που αμελούν την υγιεινή των δοντιών τους μπορεί να εμφανίσουν μειωμένη διάθεση για σεξ και στυτική δυσλειτουργία!

4. Φαρμακευτική αγωγή

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ένας ακόμη παράγοντας που επηρεάζει την ανδρική λίμπιντο είναι μια συγκεκριμένου είδους φαρμακευτική αγωγή. Η παρατεταμένη έκθεση σε σταθεροποιητές διάθεσης, ηρεμιστικά και χάπια για την πίεση ρίχνει τη λίμπιντο στους άνδρες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.