Δεν ξεχωρίζεις ποια είναι η μαμά και ποιες οι κόρες – Οι τρεις καλλονές που κάνουν θραύση στο Tik Tok (βίντεο)

Πρόκειται για την 46χρονη Sahar Darwazeh και τις δύο κόρες της Dana και Juana Naser

Δεν ξεχωρίζεις ποια είναι η μαμά και ποιες οι κόρες – Οι τρεις καλλονές που κάνουν θραύση στο Tik Tok (βίντεο)

Mια μητέρα από την Ιορδανία μπορεί να είναι μόλις 46 ετών, όμως μοιάζει απίστευτα με τις δίδυμες κόρες της που είναι 24 ετών, καθώς διατηρεί στη φαρέτρα της μια σειρά από «μυστικά» για απαράμιλλη ομορφιά.

Όπως αναφέρει η nypost.com, πρόκειται για την 46χρονη Sahar Darwazeh και τις δύο κόρες της Dana και Juana Naser, όπου κάνουν πάταγο στο TikTok με τα βίντεο που ανεβάζουν.

Μάλιστα, το αμερικανικό δημοσίευμα αναφέρει, πως αρκετοί νομίζουν ότι έχουν να κάνουν με τρεις αδερφές και όχι με μητέρα και κόρες.

Η Dana αριστερά, η Juana στο κέντρο και η Sahar Darwazeh στα δεξιά

@dananasser4 My mummy and twin sister! Do we look alike? #twinsister #mummyanddaughter #HowDoYouMist #motherdaughter #identicaltwins @juananaser ♬ i wanna i wanna ridee – quentin🕷

Σύμφωνα λοιπόν, με την Dana αυτή και η αδερφή της έχουν κληρονομήσει την αγάπη της μαμάς τους για τη γυμναστική, με αποτέλεσμα να «γυμναζόμαστε πέντε φορές την εβδομάδα, να πίνουμε πολύ νερό και να προσπαθούμε να τρώμε υγιεινά όσο το δυνατόν περισσότερο».

Παρόλα αυτά, παραδέχτηκε ότι η μητέρα της έχει κάνει «ελάχιστες επεμβάσεις στο πρόσωπο», οι οποίες όμως δεν «ακυρώνουν» ή επηρεάζουν δραματικά την συνολική προσπάθεια για «φρέσκο πρόσωπο».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Είμαστε εξαιρετικά τυχεροί που έχουμε μια όμορφη μητέρα. Στην πραγματικότητα είμαστε οι καλύτεροι φίλοι και κάνουμε παρέα όλη την ώρα!», πρόσθεσε μεταξύ άλλων η Dana.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.