ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Δες τι πρέπει να κάνεις για να εφαρμόσεις σωστά τις ψεύτικες βλεφαρίδες

«Ο πιο εύκολος τρόπος να βάλεις βλεφαρίδες είναι όταν κοιτάς προς τα κάτω»

Δες τι πρέπει να κάνεις για να εφαρμόσεις σωστά τις ψεύτικες βλεφαρίδες

Οι ψεύτικες βλεφαρίδες, όπως το ψεύτικο μαύρισμα και τα εξτένσιον μαλλιών, έχουν πολλές οπαδούς αλλά και πολλές εχθρούς ταυτόχρονα. Αλλά το ψεύτικο από τη φύση του δεν χρειάζεται να φαίνεται ψεύτικο και στην όψη.

Πράγματι, το να βάζεις τη μαεστρία σου στο να δείχνεις φυσική είναι μεγάλη υπόθεση και είναι ακριβώς αυτό στο οποίο εξειδικεύονται οι διάσημοι επαγγελματίες.

Μake-up artist, μοιράζεται τις συμβουλές της για το πώς να χρησιμοποιείς ψεύτικες βλεφαρίδες.

Πώς να εφαρμόσεις ψεύτικες βλεφαρίδες

Πριν από την εφαρμογή, λάβε υπόψη αυτές τις συμβουλές: «Το να δώσεις μια καμπύλη στις βλεφαρίδες σου εκ των προτέρων κάνει πιο εύκολη την εφαρμογή», αποκαλύπτει η ειδικός, η οποία συμβουλεύει επίσης να εφαρμόσεις προηγουμένως σκιά ματιών.

«Ο πιο εύκολος τρόπος να βάλεις βλεφαρίδες είναι όταν κοιτάς προς τα κάτω», προσθέτει. «Τοποθέτησε έναν καθρέφτη στο τραπέζι με τους αγκώνες σου σταθερούς και κοίταξε κάτω».

Τώρα, δοκίμασε αυτά τα βήματα:

1) «Βγάλε τις βλεφαρίδες από τη συσκευασία πολύ απαλά».

2) «Μέτρα τη βλεφαρίδα στο μάτι σου και αν χρειάζεται κόψε την ταινία από τις εξωτερικές γωνίες».

3) «Όσο πιο κυρτή είναι η ψεύτικη βλεφαρίδα σου, τόσο πιο εύκολη θα είναι η εφαρμογή, γι’ αυτό τύλιξέ την γύρω από μια βούρτσα ή το δάχτυλό σου για λίγα δευτερόλεπτα».

4) «Άπλωσε λίγη κόλλα σε μια μπατονέτα και στη συνέχεια χρησιμοποίησε την για να την εφαρμόσεις στην ταινία των βλεφαρίδων – μετά περίμενε μερικά δευτερόλεπτα. Τα συνηθισμένα λάθη που πρέπει να αποφύγεις εδώ είναι η εφαρμογή υπερβολικής κόλλας και η εφαρμογή της βλεφαρίδας όταν η κόλλα είναι ακόμα υγρή. Όσο πιο στεγνή είναι η κόλλα, τόσο πιο εύκολα θα κολλήσει η βλεφαρίδα».

5) «Κοιτάζοντας προς τα κάτω, εφάρμοσε τις βλεφαρίδες στην επάνω γραμμή των βλεφαρίδων, απλώνοντάς τις προσεκτικά με ένα τσιμπιδάκι εάν δεν μπορείς να έχεις ακρίβεια με τα δάχτυλά σου».

Επίσης, έχε στο νου σου ότι μπορείς να χρησιμοποιήσεις ξανά τις ψεύτικες βλεφαρίδες σου, καθώς οι λωρίδες μιας χρήσης δεν είναι καλές ούτε για εσένα ούτε για το περιβάλλον. Αν λερώσουν με μακιγιάζ, απλώς χρησιμοποίησε ένα βαμβάκι με ντεμακιγιάζ (προσοχή χωρίς λάδι) για να τις καθαρίσεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.