Μπορεί να μην το πιστεύετε αλλά και οι διάσημες είναι σαν κι εμάς. Άλλες ευχαριστιούνται την εγκυμοσύνη τους και τρώνε χωρίς σταματημό, με αποτέλεσμα να παίρνουν κάποια παραπάνω κιλά, κι άλλες προσέχουν την διατροφή τους έτσι ώστε να τους είναι πιο εύκολο να τα χάσουν όταν γεννήσουν.

Miranda Kerr

Η Miranda Kerr πήρε σχεδόν 18 κιλά στον γιο της Flynn.

Milla Jovovich

Η Milla Jovovich πήρε σχεδόν 31 κιλά [ στην κόρη της Ever]. «Μου πήρε ένα χρόνο να τα “βάλω” και έναν χρόνο να τα χάσω».

Ελένη Μενεγάκη

Η Ελένη Μενεγάκη στην τέταρτη εγκυμοσύνη της, απέκτησε τη Μαρίνα από τη σχέση της με τον Μάκη Παντζόπουλο, πήρε 13 κιλά. Σε όλες τις υπόλοιπες πήρε 10-15 κιλά.

Jessica Alba

H Jessica Alba πήρε σχεδόν 25 κιλά στην πρώτη της εγκυμοσύνη με την Honor. «Σταμάτησα να ζυγίζομαι στον όγδοο μήνα γιατί με έπιασε κατάθλιψη. Σκεφτόμουν “δεν βαριέσαι, θα ασχοληθώ μ’ αυτά αφού γεννήσω το μωρό μου”».

Kate Hudson

H Kate Hudson έχει παραδεχτεί ότι πήρε σχεδόν 31 κιλά στην πρώτη εγκυμοσύνη της τα οποία και έπρεπε να χάσει σε τρεις μήνες.

Kourtney Kardashian

H Kourtney Kardashian, στο πρώτο της παιδί, τον Mason, πήρε περίπου 40 κιλά. «Όλα έγιναν λίγο μεγαλύτερα πάνω μου, είναι η αλήθεια», έχει πει.

Gisele Bündchen

H Gisele Bündchen στην πρώτη της εγκυμοσύνη, στον γιο της πήρε μόλις 14 κιλά… «Έκανα kung fu μέχρι και δυο εβδομάδες πριν γεννηθεί ο Benjamin».

Beyoncé

Η Beyoncé όταν γέννησε την κόρη της Blue Ivy έφτασε 88 κιλά και έχασε 30 μετά.

Shaya

Η Shaya βρίσκεται σε ενδιαφέρουσα κατάσταση και μπήκε πλέον στον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της, και έχει πάρει μέχρι στιγμής πέντε κιλά.

Μαριέττα Χρουσαλά

H Μαριέττα Χρουσαλά πήρε μόλις 7,5 κιλά στην πρώτη της εγκυμοσύνη με την κόρη της Μάργκω.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: instyle.gr