Έρευνα: Οι άνδρες επιλέγουν να φορούν αθλητικά εσώρουχα τύπου σπασουάρ για να αποφύγουν τη χρήση προφυλακτικού

Tα εσώρουχα αυτά θα πρέπει να φοριούνται 15 ώρες την ημέρα για να είναι πιο αποτελεσματικά

Έρευνα: Οι άνδρες επιλέγουν να φορούν αθλητικά εσώρουχα τύπου σπασουάρ για να αποφύγουν τη χρήση προφυλακτικού

Μπορεί να ακούγεται περίεργο, ωστόσο, αρκετοί είναι οι άνδρες που προτιμούν να φορούν αθλητικά εσώρουχα τύπου σπασουάρ, που αυξάνουν τη θερμοκρασία στα ευαίσθητα σημεία τους προκειμένου να αποφύγουν τη χρήση προφυλακτικού.

Γαλλική μελέτη αποκαλύπτει ότι οι άνδρες είναι ιδιαίτερα χαρούμενοι καθώς φορώντας τα σφιχτά εσώρουχα που αυξάνουν την θερμοκρασία του σώματός τους κατά δύο βαθμούς Κελσίου, μειώνεται ο αριθμός των σπερματοζωαρίων.

Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα Daily Mail, οι άνδρες είναι τόσο ευχαριστημένοι με την επιλογή τους που θα το συνιστούσαν ακόμη και σε φίλο τους. Η μελέτη διαπίστωσε ότι το 27% των ανδρών είχαν καλύτερη σεξουαλική ζωή όταν χρησιμοποιούσαν το εσώρουχο-σπασουάρ.

Τα αθλητικά εσώρουχα που σφίγγουν την ευαίσθητη περιοχή των ανδρών ποτέ δεν ήταν της μόδας. Τώρα όμως, φαίνεται ότι κερδίζουν έδαφος καθώς πολλοί είναι αυτοί που δεν θέλουν να ακούσουν από τα χείλη της ερωμένης τους περί εγκυμοσύνης.

Τα στενά εσώρουχα, που φοριούνται παραδοσιακά από τους αθλητές, θερμαίνουν το ανδρικό σώμα γεγονός που μπορεί να λειτουργήσει ως μέτρο αντισύλληψης.

Tα εσώρουχα αυτά, που ανυψώνουν τους όρχεις κοντά στο σώμα, και αυξάνουν τη θερμοκρασία του σώματος, θα πρέπει να φορεθούν επί 15 ώρες την ημέρα για να είναι πιο αποτελεσματικά.

Η επικεφαλής της μελέτης, καθηγήτρια Jeanne Perrin, από το Πανεπιστήμιο Aix-Marseille, δήλωσε: «Ενώ μερικοί άνδρες εξακολουθούν να πιστεύουν ότι τα σπασουάρ είναι λίγο περίεργα ή είναι αστεία, πολλοί θέλουν να τα χρησιμοποιήσουν».

Σχεδόν τα τρία τέταρτα των ανδρών που συμμετείχαν στην έρευνα παραδέχθηκαν ότι φορούσαν σπασουάρ επί 15 ώρες την ημέρα.

Η μόνη αντισύλληψη που είναι διαθέσιμη αυτή τη στιγμή για τους άνδρες περιλαμβάνει προφυλακτικά, τη μέθοδο της απόσυρσης ή βαζεκτομή.

Τα γαλλικά εσώρουχα τύπου σπασουάρ ονομάζονται «boulocho», που σημαίνει «θερμαινόμενες μπάλες».

Οι Γάλλοι ερευνητές υποστηρίζουν ότι τα αθλητικά εσώρουχα (σπασουάρ) μπορούν να λειτουργήσουν εξίσου καλά με το γυναικείο «χάπι».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για το λόγο αυτό, πολλοί σχεδιαστές προσπαθούν να δημιουργήσουν το κατάλληλο ανδρικό εσώρουχο που θα λειτουργεί ως προφυλακτικό και στη συνέχεια ελπίζουν να το πουλήσουν στο εξωτερικό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.