ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Έρευνα: Τα ζευγάρια που προσπαθούν να κάνουν παιδί θα πρέπει να αποφεύγουν το «σεξ στα γρήγορα»

Οι υποψήφιοι γονείς θα πρέπει να επικεντρωθούν στο να «διασκεδάζουν» μεταξύ τους και να μη παραλείπουν τα προκαταρκτικά

Έρευνα: Τα ζευγάρια που προσπαθούν να κάνουν παιδί θα πρέπει να αποφεύγουν το «σεξ στα γρήγορα»

Σύμφωνα με μια νέα έρευνα, διαπιστώθηκε πως τα ζευγάρια που προσπαθούν να κάνουν παιδί θα πρέπει να αποφεύγουν το «σεξ στα γρήγορα».

Οι γιατροί του Πανεπιστημίου του Σέφιλντ δήλωσαν ότι οι υποψήφιοι γονείς θα πρέπει να επικεντρωθούν στο να «διασκεδάζουν» μεταξύ τους και να μη παραλείπουν τα προκαταρκτικά.

Οι ειδικοί δήλωσαν ότι με αυτή τη διαδικασία θα ενισχυθεί ο αριθμός των σπερματοζωαρίων των ανδρών καθώς θα έχουν μεγαλύτερη διέγερση.

Γράφοντας στο περιοδικό Reproductive Biology and Endocrinology, οι ειδικοί εξέτασαν 63 δότες σπέρματος που παρέδωσαν πολλά δείγματα σε κλινική.

Διαπίστωσαν ότι σε ορισμένες περιπτώσεις, οι μετρήσεις ήταν 58% υψηλότερες όταν οι άνδρες χρησιμοποιούσαν πορνό εικονικής πραγματικότητας.

Αυτό, λένε οι ειδικοί, οφείλεται στο γεγονός ότι τους έκανε να αισθάνονται σαν να παίρνουν μέρος στην εμπειρία και όχι απλώς να παρακολουθούν.

Καθηγητής ανδρικής υγείας, δήλωσε ότι η μελέτη αποδεικνύει ότι το καλό σεξ μπορεί να βοηθήσει τα ζευγάρια που προσπαθούν να συλλάβουν ένα μωρό.

«Δεν πρόκειται μόνο για ένα γρήγορο σεξ την ημέρα του μήνα που η γυναίκα έχει ωορρηξία. Υπάρχουν όλο και περισσότερες αποδείξεις ότι οι άνδρες παράγουν καλύτερα δείγματα σπέρματος για τη σύλληψη όταν έχουν διέγερση», δήλωσε.

Παράλληλα, ειδικός σε θέματα γονιμότητας και ιατρικός σύμβουλος, δήλωσε ότι υπάρχει μια σειρά από πράγματα που μπορείτε να κάνετε αν δυσκολεύεστε να συλλάβετε.

Εξήγησε ότι η αποφυγή του γρήγορου φαγητού είναι το κλειδί, καθώς μελέτες έχουν δείξει στο παρελθόν ότι η πρόσληψη τρανς λιπαρών συνδέεται με χαμηλότερη γονιμότητα.

Είπε επίσης ότι το να κάνετε τακτικό σεξ – σημαίνει περισσότερες πιθανότητες σύλληψης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.