Έτσι θα αφαιρέσεις εύκολα και αποτελεσματικά το self tanner

Οι μέθοδοι που μπορείς να δοκιμάσεις όταν το αποτέλεσμα του μαυρίσματος δεν είναι αυτό που ήθελες

Έτσι θα αφαιρέσεις εύκολα και αποτελεσματικά το self tanner

Δεν είναι μυστικό ότι το αυτομαύρισμα μπορεί μερικές φορές να πάει τρομερά, τρομερά λάθος. Μερικές φορές καταλήγει πολύ σκούρο, εξαιρετικά πορτοκαλί ή με ραβδώσεις και χρειάζεσαι μια γρήγορη λύση.

Ή ίσως υπάρχει επιπλέον συσσώρευση γύρω από τα γόνατα, τους αστραγάλους και τα δάχτυλα – σημεία που «φωνάζουν» ότι πρόκειται για ψεύτικο μαύρισμα. Αλλά με μερικές συμβουλές και κόλπα, μπορείς να διορθώσεις αυτά τα σημεία ή να ξεκινήσεις από την αρχή όταν τα πράγματα έχουν πάει εντελώς στραβά.

Είτε θέλεις να αφαιρέσεις αμέσως το self-tan μετά την εφαρμογή και έχεις λίγες μέρες για να το αφήσεις να φύγει, είτε πρέπει να απαλλαγείς από αυτό το συντομότερο δυνατό, οι ειδικοί μοιράζονται όλα όσα πρέπει να ξέρεις για το πώς να αφαιρέσεις αποτελεσματικά τα λάθη σου στο μαύρισμα.

Τι αφαιρεί το self tanner;

«Η απολέπιση είναι ο καλύτερος τρόπος για να απαλλαγείς από το αυτό-μαύρισμα», λέει η ειδικός στο μαύρισμα της Tan-Luxe, Alexandra DiMarchi. Υπάρχουν αρκετά προϊόντα στην αγορά που βοηθούν στη διάλυση του αυτομαυρίσματος, αλλά η χρήση απολεπιστικού σώματος ή γαντιών απολέπισης είναι το κλειδί για την αφαίρεση όλης της χρωστικής ουσίας. Επιπλέον, θα αφήσει το δέρμα σου εξαιρετικά απαλό και προετοιμασμένο για το επόμενο μαύρισμα. Τα έλαια μπορούν επίσης να βοηθήσουν στην απομάκρυνση του μαυρίσματος, ενώ ταυτόχρονα ενυδατώνουν το δέρμα. Πρόσεξε όμως να μην αφήσεις το λάδι να καθίσει στο δέρμα σου για περισσότερο από πέντε λεπτά, γιατί μπορεί να κάνει το μαύρισμα να γίνει ακόμα πιο έντονο.

Πρέπει να περιμένεις πριν εφαρμόσεις ξανά το self tanner;

Όχι, «απλώς βεβαιώσου ότι τα προϊόντα αφαίρεσης έχουν ξεπλυθεί πλήρως πριν εφαρμόσεις ένα νέο στρώμα αυτομαυριστικού», λέει ο ιδρυτής του Isle of Paradise και ειδικός στο μαύρισμα, Jules Von Hep. Ωστόσο, αν το μαυριστικό που χρησιμοποιείς προτείνει να περιμένεις έως και 24 ώρες, η ειδική μαυρίσματος Sophie Evans συνιστά να το κάνεις για να αποφύγεις τυχόν ερεθισμούς. Τέλος, να θυμάσαι πάντα να ενυδατώνεσαι μετά την εφαρμογή ενός self tanner.

Μπορείς να αφαιρέσεις το self tanner από το πρόσωπο σου;

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ναι, αλλά πρέπει οπωσδήποτε να χρησιμοποιήσεις διαφορετική τεχνική στο πρόσωπό σου. Το δέρμα στο πρόσωπό σου είναι πολύ πιο ευαίσθητο και έχει υψηλότερο ρυθμό ανανέωσης των κυττάρων. Στην πραγματικότητα, το self tanner σου θα διαρκέσει μόνο δύο έως τέσσερις ημέρες στο πρόσωπό σας. «Γενικά, για να διορθώσεις ένα κακό μαύρισμα προσώπου το μόνο που χρειάζεσαι είναι να κάνεις καλή απολέπιση με ένα απολεπιστικό μαντηλάκι, γάντι ή συσκευή ή να χρησιμοποιήσεις ένα καλό προϊόν AHA», εξηγεί η Evans. Αν θέλεις να επιταχύνεις τη διαδικασία, τα απαλά scrubs προσώπου, τα AHA και τα εργαλεία απολέπισης θα σε βοηθήσουν – και φυσικά, θα πρέπει να βάλεις ενυδατική κρέμα στο πρόσωπό σου στη συνέχεια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.