Έχετε αναρωτηθεί; – Γιατί οι περισσότερες σχέσεις ξεκινάνε το φθινόπωρο;

Αυτή η εποχή είναι και η καλύτερη για να κάνεις σεξ, σύμφωνα με έρευνα

Έχετε αναρωτηθεί; – Γιατί οι περισσότερες σχέσεις ξεκινάνε το φθινόπωρο;

Οι περισσότεροι αν όχι όλοι, λένε ότι το καλοκαίρι είναι η πιο ερωτική εποχή του χρόνου, ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι ισχύει κιόλας!

Έρευνες έχουν δείξει ότι οι περισσότερες σχέσεις ξεκινάνε το φθινόπωρο και αυτή η εποχή είναι και η καλύτερη για να κάνεις σεξ! Για ποιο λόγο;

Πρώτον, το καλοκαίρι μπορεί να είμαστε διαρκώς από εδώ και από εκεί και να τριγυρνάμε κάθε μέρα σε διαφορετικά μέρη και ίσως με διαφορετικές παρέες, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι είμαστε και απόλυτα συγκροτημένοι και συγκεντρωμένοι, ούτε έτοιμοι να αφοσιωθούμε σε μια σχέση.

Η καλοπέραση, η ξεγνοιασιά και η ελευθερία του καλοκαιριού “εξαφανίζει” κάπως την ανάγκη μας για σύντροφο και σχέσεις και είμαστε πολύ ικανοποιημένοι αν διασκεδάζουμε με τους φίλους μας κάνοντας παράλληλα εφήμερες σχέσεις χωρίς υποχρεώσεις. Κάτι τέτοιο δεν ισχύει το φθινόπωρο. Αφού έχουμε χαρεί τη single ζωή και έχουμε ξεσαλώσει αρκετά, μπαίνουμε σε φάση ηρεμίας και χαλάρωσης και τότε θυμόμαστε ξανά ότι μας λείπει ένα ταίρι για να χουχουλιάσουμε μαζί του τα κρύα βράδια!

Δεύτερον, η ερωτική μας διάθεση είναι πιο ανεβασμένη!

Έρευνες έχουν δείξει ότι όσο πιο πολύ κρυώνει ο καιρός τόσο περισσότερο αυξάνεται η σεξουαλική όρεξη.Τα επίπεδα τεστοστερόνης – της ορμόνης δηλαδή που συνδέεται με τη λίμπιντο- είναι πιο υψηλά αυτήν την περίοδο του χρόνου και στα δύο φύλα, επομένως η αναζήτηση ενός συντρόφου είναι μεγαλύτερη από ότι το καλοκαίρι ας πούμε.

Αυτό δεν ξέρουμε ακριβώς γιατί συμβαίνει, ωστόσο οι επιστήμονες εικάζουν ότι μπορεί να ευθύνεται η έλλειψη ηλιοφάνειας ή να έχουμε κάποια αρχέγονα ένστικτα για ζευγάρωμα. Στατιστικές άλλωστε έχουν δείξει ότι η πιο γόνιμη περίοδος του χρόνου είναι το διάστημα μεταξύ Νοεμβρίου και Δεκεμβρίου και αυτό αποδεικνύεται από τις πολλές γεννήσεις που σημειώνονται τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο.

Τρίτον, οι γυναίκες λένε το φθινόπωρο γίνονται πιο ελκυστικές και το σώμα τους πιο θελκτικό με περισσότερες καμπύλες και πιο στρογγυλούς γοφούς και αυτό τις κάνει στα μάτια των αντρών πιο γοητευτικές και ακαταμάχητες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επιπλέον, οι άντρες από την πλευρά τους, σύμφωνα με έρευνες, υποστηρίζουν ότι βρίσκουν τις γυναίκες πιο όμορφες και σέξι όταν η θερμοκρασία πέφτει καθώς δεν τις βλέπουν συχνά με πολλά σημεία ακάλυπτα στο σώμα τους λόγω του κρύου και γι’ αυτό το λόγο η διάθεση τους για αναζήτηση συντρόφου και σεξ είναι μεγαλύτερη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.