ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Έχετε αναρωτηθεί; – Να τι σκέφτονται οι άνδρες όταν… αυτοϊκανοποιούνται

Κάθε γυναίκα προβληματίζεται αναφορικά με το τι σκέφτεται ο σύντροφος της την ώρα που… περνά & μόνος του καλά

Έχετε αναρωτηθεί; – Να τι σκέφτονται οι άνδρες όταν… αυτοϊκανοποιούνται

Η αυτοϊκανοποίηση, αυνανισμός ή όπως αλλιώς θέλετε να τον πείτε, θα πρέπει να ξανά τονιστεί πως δεν θεωρείται «απιστία ή κέρατο». Ωστόσο, έχετε αναρωτηθεί ποτέ, τι μπορεί να σκέφτονται εκείνη την ώρα;

Οπότε, παίρνοντας αυτό ως δεδομένο μπορούμε να προχωρήσουμε στο θέμα μας.

Ποιο είναι αυτό; Μια πολύ ενδιαφέρουσα έρευνα, η οποία ασχολήθηκε με το τι σκέφτονται οι άντρες ή τι βλέπουν όταν… θέλουν να κάνουν δουλίτσα με τον εαυτό τους.

Κάθε γυναίκα που βρίσκεται σε σχέση (και κάθε άντρας εννοείται, απλά η εν λόγω έρευνα ασχολείται με την αυτοϊκανοποίηση των ανδρών) προβληματίζεται αναφορικά με το τι σκέφτεται ο σύντροφος της την ώρα που… περνά και μόνος του καλά, τα καταφέρνει μια χαρά κλπ. κλπ.

Τι πραγματικά σκέφτονται όμως;

Βλέπουν πορνό

Δεν σκέφτονται, βλέπουν. Εντάξει, μην μου πείτε ότι δεν το έχετε σκεφτεί… Οι άντρες είναι οπτικά όντα και το πορνό έρχεται πρώτο στις προτιμήσεις τους. Άκρως αναμενόμενο και κατανοητό θα έλεγε κάποιος.

Μια διάσημη γυναίκα

Το ξέρει ότι δε θα κάνει ποτέ σεξ με τη Charlize Theron ή τη Scarlett Johansson αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν μπορεί να φαντάζεται ό, τι εκείνος θέλει. Ναι, οι stars του Hollywood έχουν την τιμητική τους στο μυαλό του εκείνη την ώρα.

Κάποια άγνωστη

Βλέπει μία περαστική στο δρόμο που του αρέσει; Θα τη σκεφτεί σίγουρα ερωτικά. Τουλάχιστον ό, τι θυμάται. Εντάξει αυτό και οι γυναίκες το κάνουν.

Συναδέλφους

Μεγάλο αγκάθι… Δεν υπάρχει άντρας που να μην έχει φαντασιωθεί τη σέξι του συνάδελφο έστω και μία φορά, ακόμα κι αν η σχέση τους είναι εντελώς αθώα και φιλική.

Και πιο συγκεκριμένα, η φαντασίωση περιλαμβάνει σίγουρα το χώρο της δουλειάς.

Πρώην

Ακόμα μια σκληρή αλήθεια που πρέπει να αντιμετωπίσετε. Δεν υπάρχει άντρας που να μη φαντασιώνεται έστω και μία πρώην του αραιά και πού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Συνήθως αυτή με την οποία έκανε το καλύτερο σεξ, και όχι αυτή που τον πλήγωσε. Το έγραψα, το διαβάσατε και προχωράμε…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.