ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Δώστε προσοχή: Αυτές είναι οι γυναίκες που δεν θέλει να παντρευτεί ένας άντρας

Αν υπάρχουν αυτά τα χαρακτηριστικά, τότε δύσκολα μια γυναίκα θα πει το μεγάλο «ναι»

Δώστε προσοχή: Αυτές είναι οι γυναίκες που δεν θέλει να παντρευτεί ένας άντρας

Το να παντρευτεί ένα ζευγάρι είναι μια μεγάλη απόφαση. Για να γίνει αυτό πρέπει να υπάρχει αγάπη, κατανόηση και σεβασμός.

Μερικές φορές όμως, πριν ο άντρας κάνει την πρόταση γάμου (συνήθως αυτός είναι που την κάνει), κοιτάζει και άλλα πράγματα, λιγότερο σοβαρά, αλλά αρκετά σοβαρά για να μην κάνει τη μεγάλη κίνηση.

Δεν έχει να κάνει μόνο με τις γυναίκες όμως, το ίδιο ισχύει και από την πλευρά των αντρών. Αν υπάρχουν αυτά τα χαρακτηριστικά, τότε δύσκολα μια γυναίκα θα πει το μεγάλο «ναι».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δείτε παρακάτω τι είναι αυτό που μπορεί να κάνει έναν άντρα να μην κάνει ποτέ τη σημαντική ερώτηση.

  1. Όταν η γυναίκα είναι κουτσομπόλα.
  2. Όταν η γυναίκα είναι αυταρχική.
  3. Όταν η γυναίκα είναι ανικανοποίητη.
  4. Όταν η γυναίκα δεν είναι ανεξάρτητη.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.