ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Έκανε το γάμο της με second hand αντικείμενα

Από το νυφικό της μέχρι τα σερβίτσια ήταν second hand

Έκανε το γάμο της με second hand αντικείμενα

Οι γάμοι σε vintage style δεν βγαίνουν ποτέ εκτός μόδας, καθώς αποπνέουν τη νοσταλγία και το ρομαντισμό που πολλές από εμάς θα θέλαμε για τη σημαντικότερη γιορτή αγάπης.

Ωστόσο μια γυναίκα αποφάσισε να διοργανώσει έναν αυθεντικά vintage γάμο, αγοράζοντας όλα τα ρούχα και τα αντικείμενα από second hand shops. Το αποτέλεσμα, και οικονομικό και αυθεντικό, τράβηξε την προσοχή πολλών ακόμα γυναικών στα social media και σίγουρα θα γίνει πηγή έμπνευσης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αν θα έπρεπε όμως να επιλέξουμε το αγαπημένο μας, είναι το νυφικό που φόρεσε στη δεξίωση, ένα original 50s κομμάτι που αγόρασε για 100 δολάρια και επιδιόρθωσε σε μοδίστρα, κονταίνοντας τον ποδόγυρο και αντικαθιστώντας το χαλασμένο φερμουάρ. Όπως σχολιάζει η νύφη: «Με τον σύζυγό μου είχαμε έναν σχεδόν εξ ολοκλήρου DIY και second hand γάμο, με το μυστήριο και τη δεξίωση, το κοστούμι του άντρα μου και το tuxedo του και όλη τη διακόσμηση να είναι από δεύτερο χέρι.”

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.