«Ξοδεύετε πολύ νερό» λέει η ΕΕ στους Έλληνες...

Ελπίδα Ιακωβίδου για Τζώνη Καλημέρη: «Είναι διαφορετικός – Αν μου έκανε την κλασσική πρόταση γάμου θα έφευγα»

Το ζευγάρι πρόκειται να παντρευτεί το καλοκαίρι στο χωριό Νυμφαίο

Ελπίδα Ιακωβίδου για Τζώνη Καλημέρη: «Είναι διαφορετικός – Αν μου έκανε την κλασσική πρόταση γάμου θα έφευγα»

Όπως έγινε γνωστό πριν από μερικές μέρες, ο Τζώνη Καλημέρης και η Ελπίδα Ιακωβίδου αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους, με το ζευγάρι να παντρεύεται το καλοκαίρι στο Νυμφαίο.

Η παρουσιάστρια από την Κύπρο, εξομολογήθηκε σε πρόσφατη συνέντευξή της πως χαίρεται που εκείνος βρίσκεται στη ζωή της, αφού, όπως είπε, είναι ένας υπέροχος άνθρωπος.

Παράλληλα, έδωσε λεπτομέρειες για την πρόταση γάμου που της έκανε ο σύντροφός της και επισήμανε ότι η ηλικιακή διαφορά ανάμεσά τους δεν αποτελεί εμπόδιο, αφού για εκείνη η ηλικία είναι απλώς ένας αριθμός

Πιο συγκεκριμένα, η Ελπίδα Ιακωβίδου μοιράστηκε: «Η διαφορά ηλικίας είναι απλώς ένα νούμερο. Σημασία έχει ο άνθρωπος και η ψυχή του. Ο Τζώνη για µένα είναι ένας υπέροχος άνθρωπος και χαίρομαι που τον έχω στη ζωή µου.

Θαυμάζω την ευγένειά του, την ψυχραιμία του, τους όμορφους τρόπους του, την αυθεντικότητά του, το χιούµορ του».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της σε περιοδικό, η Ελπίδα Ιακωβίδου περιέγραψε τη στιγμή που ο Τζώνη Καλημέρης της ζήτησε να γίνει σύζυγός του.

«Στις 25 Σεπτεμβρίου είχα γενέθλια και μαζί µε τους φίλους μου (σ.σ.: ο Τζώνη) μου έκανε σε ένα μαγαζί στην Κύπρο πάρτι-έκπληξη. Εκεί μου έδωσε ένα δαχτυλίδι, όχι μονόπετρο, χωρίς να µου πει ευθέως “µε παντρεύεσαι;”.

Ήταν ένα δαχτυλίδι αφοσίωσης, αγάπης και μου είπε ουσιαστικά: “Θέλω να ζήσουμε πράγματα µαζί”. Ευτυχώς που δεν μου έκανε την κλασική πρόταση γάμου, γιατί θα έφευγα.

Θα φοβόμουν. Θα ήταν ξαφνικό. Στη συνέχεια συζητήσαμε ότι θα προχωρήσουμε στον γάμο, εφόσον θέλουμε και οι δύο να είμαστε μαζί.

Εγώ στις 13 Ιουνίου ολοκληρώνω την εκπομπή μου στην Κύπρο και έρχομαι πλέον Ελλάδα, τόσο για τον γάμο όσο και για την καινούργια μας, κοινή ζωή».

Αναφορικά με τον γάμο της με τον Τζώνη Καλημέρη, η παρουσιάστρια εξήγησε ότι θα γίνει στο χωριό Νυμφαίο.

«Το Μυστήριο θα τελεστεί στο χωριό Νυµφαίο, στην εκκλησία, µε κουµπάρους πολύ στενούς µας φίλους, την Κατερίνα, που είναι παιδική µου φίλη, και τον Σταύρο, φίλο του Τζώνη, που µας γνώρισε», είπε χαρακτηριστικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.