Ετοιμάζεσαι να παντρευτείς; – Αυτή είναι η καλύτερη ημερομηνία γάμου για το 2023 σύμφωνα με την αστρολογία

Εκείνη την μέρα η σύνοδος Αφροδίτης-Δία στον Κριό θα φέρει στο προσκήνιο τις γρήγορες εξελίξεις στις σχέσεις

Ετοιμάζεσαι να παντρευτείς; – Αυτή είναι η καλύτερη ημερομηνία γάμου για το 2023 σύμφωνα με την αστρολογία

Μπορεί για κάποιους το καλοκαίρι να είναι η ιδανική εποχή για να παντρευτούν ωστόσο, έχετε σκεφτεί να ανεβείτε τα σκαλιά της εκκλησίας με βάση την αστρολογία;

Το σύμπαν έχει άποψη για τα σχέδια γάμου, επειδή η προγνωστική αστρολογία μπορεί να είναι απίστευτα ωφέλιμη όταν πρόκειται για σημαντικά γεγονότα της ζωής (πχ ταξίδια, αλλαγή εργασίας).

Έτσι, αν έχετε σχέδια γάμου και ψάχνετε να βρείτε μια καλή ημερομηνία για τη μελλοντική σας επέτειο, η καλύτερη μέρα για να παντρευτείτε το 2023, σύμφωνα με την αστρολογία, έρχεται σύντομα.

Πότε είναι η πιο τυχερή μέρα για γάμο το 2023

Σύμφωνα με τους αστρολόγους, o καλύτερος μήνας για να παντρευτείτε το 2023 είναι ο Μάρτιος, ο οποίος απέχει μόλις λίγες εβδομάδες.

Και μάλιστα η ημερομηνία δεν είναι καν στο τέλος του μήνα, αλλά υπάρχει ακόμα χρόνος για προετοιμασία.

Ο λόγος για την 1η Μαρτίου.

Τη συγκεκριμένη ημερομηνία, η σύνοδος Αφροδίτης-Δία στον Κριό θα φέρει στο προσκήνιο τις γρήγορες εξελίξεις στις σχέσεις.

Παρόλο που η Αφροδίτη – ο πλανήτης της αγάπης, του ρομαντισμού και του γάμου – αντιμετωπίζει συνήθως περισσότερες προκλήσεις στον Κριό, η υποστήριξη από τον Δία – τον πλανήτη της ανάπτυξης, της επέκτασης και της αφθονίας – είναι βέβαιο ότι θα μετριάσει ορισμένα από τα προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίσει ο πλανήτης που τροφοδοτείται από την αγάπη.

Δεδομένου ότι αυτή η σύνοδος θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο της φωτιάς που είναι προσανατολισμένο στη δράση, σίγουρα θα κληθείτε να δράσετε γρήγορα. Ίσως ένας γρήγορος πολιτικός γάμος ή ένα σύμφωνο συμβίωσης.

Η μόνη πρόκληση είναι ότι ο Ερμής – ο πλανήτης της επικοινωνίας – θα συγκλίνει με τον Κρόνο στον Υδροχόο, δημιουργώντας δυσκολίες όσον αφορά την αποτελεσματική επικοινωνία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αυτή η διέλευση θα μπορούσε ενδεχομένως να δημιουργήσει κάποιες αμφιβολίες σε ξαφνικές αποφάσεις. Ωστόσο η ευεργετική ενέργεια της Αφροδίτης και του Δία είναι βέβαιο ότι θα επισκιάσει αυτές τις προκλήσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.