ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Ετοιμάζεστε να παντρευτείτε; – Αυτές είναι οι πιο τυχερές ημερομηνίες του 2024

Ο Δίας παίζει επίσης ρόλο σε ορισμένες από αυτές τις ημερομηνίες

Ετοιμάζεστε να παντρευτείτε; – Αυτές είναι οι πιο τυχερές ημερομηνίες του 2024

Αν ετοιμάζεστε να παντρευτείτε εντός του 2024, τότε πιθανότατα να σας ενδιαφέρει να μάθετε ποια είναι η πιο τυχερή ημερομηνία γάμου.

Σύμφωνα με τους αστρολόγους, οι καλύτερες ημέρες για να παντρευτείτε το 2024 συμπίπτουν με την Αφροδίτη, τον πλανήτη του έρωτα, του ρομαντισμού και της ομορφιάς, που τέμνεται με τον Πλούτωνα, τον κυβερνήτη του έρωτα, του σεξ και του γάμου.

Ο Δίας παίζει επίσης ρόλο σε ορισμένες από αυτές τις ημερομηνίες, καθώς είναι ένας πολύ ευνοϊκός πλανήτης για μεγάλες γιορτές και ευτυχία.

Αν είστε έτοιμοι να εξασφαλίσετε μια ημερομηνία για την τελετή και τη δεξίωση του δικού σας γάμου ή θέλετε να μάθετε αν η ημέρα του γάμου σας είναι αστρολογικά εγκεκριμένη, συνεχίστε να διαβάζετε.

Μετά την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Με την Αφροδίτη στον Υδροχόο σε σύνοδο με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο, η 17η Φεβρουαρίου είναι μια από τις πιο ευνοϊκές στιγμές για να δεθείτε με τα δεσμά του γάμου το 2024, καθώς έρχεται μόλις λίγες ημέρες μετά τη ρομαντική γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου.

Όχι μόνο αυτή η ευθυγράμμιση φέρνει τον πλανήτη της αγάπης και τον πλανήτη του γάμου δίπλα-δίπλα σε απόσταση μιας μοίρας, αλλά θα υπάρχουν επίσης πέντε ζώδια στον Υδροχόο, το ζώδιο της αγάπης και της φιλίας, καθιστώντας την ιδανική στιγμή για να παντρευτείτε το άλλο σας μισό.

Ανθισμένοι, ανοιξιάτικοι γάμοι

Αν πάντα θέλατε να περπατήσετε στον διάδρομο κρατώντας ένα μπουκέτο από φρεσκοανοιγμένα ανοιξιάτικα λουλούδια, φέτος υπάρχουν δύο σημαντικές ευκαιρίες για να το κάνετε.

Η πρώτη πέφτει στις 24 Μαρτίου, καθώς τέσσερις πλανήτες (συμπεριλαμβανομένης της Αφροδίτης) θα βρίσκονται στο ρομαντικό και συναισθηματικό ζώδιο των Ιχθύων.

Επιπλέον, η Αφροδίτη θα σχηματίσει εξάγωνο με τον Δία στο αισθησιακό ζώδιο του Ταύρου κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, γεγονός που σύμφωνα με τους αστρολόγους θα μπορούσε να προσφέρει και ένα πολύ συναρπαστικό ταξίδι του μέλιτος.

Αν η τελετή του Μαρτίου δεν ταιριάζει με το πρόγραμμά σας, σκεφτείτε να ανταλλάξετε τους όρκους σας στις 29 Απριλίου. Τότε η Αφροδίτη θα ενωθεί με τρεις άλλους πλανήτες στο ζώδιο του Ταύρου (συμπεριλαμβανομένου του Δία), ενώ τρεις άλλοι πλανήτες θα βρίσκονται στους Ιχθείς. Πρόκειται για μια πολύ αγαπησιάρικη εποχή με ένα μείγμα φυσικής χημείας, ομορφιάς, όμορφων λουλουδιών, εντυπωσιακών στολισμών και οικογενειών που βρίσκονται ξανά στο όνομα της αγάπης.

Οι γάμοι του καλοκαιριού

Ναι, είναι η απόλυτη εποχή για δεξιώσεις και τελετές γάμων. Τα νησιά, η ανεμελιά και η θάλασσα την καθιστούν ιδανική για τον τέλειο γάμο. Και η 29η Αυγούστου ίσως η καλύτερη ημερομηνία για να παντρευτείτε φέτος το καλοκαίρι.

Ο ρομαντισμός θα είναι στο πικ του εκείνη την ημέρα, καθώς η Αφροδίτη στον Ζυγό θα βρίσκεται σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο.

Με τον Ζυγό να αντιπροσωπεύει τον νόμο και τα συμβόλαια και τον ευγενικό Υδροχόο στον πλανήτη του γάμου Πλούτωνα, ένα ζευγάρι μπορεί να αποφασίσει να επισημοποιήσει τη σχέση του, ακόμη και αν όλα τα άλλα φαίνεται να πηγαίνουν στραβά.

Χειμώνας και γάμος, γίνεται;

Η Αφροδίτη θα βρεθεί ξανά στον Υδροχόο στις 7 Δεκεμβρίου, καθιστώντας την την τελευταία καλύτερη ημέρα για να παντρευτείτε το 2024.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αυτό δεν είναι όμως το μόνο καλό πράγμα που έχει η ημερομηνία στις αρχές του χειμώνα. Ο πλανήτης του έρωτα θα είναι επίσης σε σύνοδο, με τον Πλούτωνα, τον πλανήτη του γάμου, στον Υδροχόο, και η Σελήνη θα βρίσκεται επίσης στο γλυκό ζώδιο των Ιχθύων. Όλα αυτά θα κάνουν την 7η Δεκεμβρίου, την ιδανική χειμερινή ημερομηνία για να παντρευτείτε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.