Για να είστε πανέτοιμοι: Αυτές είναι οι 6+1 πιο τεμπέλικες στάσεις στο σεξ που προτιμούν τα ζευγάρια

Οι καλύτερες στάσεις τεμπέλικου σεξ θα εξυπηρετήσουν εξίσου καλά εσάς και τον σύντροφό σας.

Για να είστε πανέτοιμοι: Αυτές είναι οι 6+1 πιο τεμπέλικες στάσεις στο σεξ που προτιμούν τα ζευγάρια

Δεν υπάρχει τίποτα κακό με τις πιο περίτεχνες στάσεις σεξ. Ξέρεις αυτές που είναι βγαλμένες από το Κάμα Σούτρα .

Ωστόσο υπάρχουν και τα ζευγάρια που προτιμούν τα πιο… ήρεμα πράγματα.

Παρακάτω θα δείτε 7 στάσεις για τους τεμπέληδες.

1. Ιεραπoστολικό το κλασικό

Η κλασική ιεραποστολική στάση είναι μια από τις πιο διάσημες και καλύτερες στάσεις για σεξουαλική οικειότητα και σύνδεση. Είναι ιδανική για φιλιά, χάδια και οπτική επαφή κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής.

2. Τεμπέλικες στάσεις σεξ – The X-Files
Πολύ απλά ξαπλώνεις ανάσκελα, ανοίγεις χέρια – πόδια έτσι ώστε να σχηματίζεις ένα Χ. Ναι σαν αστερίας. Ο σύντροφός σου είναι από πάνω. Με αυτόν τον τρόπο του δίνεις τον απόλυτο χώρο και έλεγχο, ενώ η διείσδυση αποκτά εντονότερη αίσθηση.

3. Τεμπέλικες στάσεις σεξ – Το σχήμα οκτώ
Ξάπλωσε ανάσκελα με μερικά μαξιλάρια κάτω από τη λεκάνη σου. Κράτησε τα γόνατά σου μισολυγισμένα, τα πόδια σου ανοιχτά και τα χέρια ψηλά πάνω από το κεφάλι σου. Μπορείς επίσης να κρατηθείς από τον σύντροφό σου, ο οποίος θα κινείται κάνοντας εικονικά οχτάρια μέσα σου. Αυτή είναι μια στάση που κάνει τη διείσδυση και τον οργασμό σου πιο εύκολο. Η απόλυτη ηδονή ενώ εσύ παραμένεις ξαπλωμένη.

4. Ο Δράκος
Σε αυτή τη στάση είσαι μπρούμυτα με τα χέρια σηκωμένα πάνω από το κεφάλι. Με ένα ή δύο μαξιλάρια τοποθετημένα κάτω από την κοιλιά σου, άνοιξε ελαφρά τα πόδια σου. Ο σύντροφός σου θα πρέπει να έρθει από πάνω σου, μιμούμενος τη δική σου στάση. Αντί για γρήγορη ώθηση, προτιμήστε κυκλικές, αργές κινήσεις. Μπορείς να ζητήσεις να εξερευνήσει τα πιο παραμελημένα μέρη του σώματός σου, όπως η πλάτη και η βάση του λαιμού σου με τα χείλη, τη γλώσσα, ακόμα και τα δόντια.

5. Τεμπέλικες στάσεις σεξ – Κουτάλι
Ουσιαστικά μιλάμε περισσότερο για μία παραλλαγή του ιεραποστολικού, επειδή η στάση ενέχει το στοιχείο της αγκαλιάς. Η στάση κουτάλι δεν είναι δύσκολο να εφαρμοστεί. Αντίθετα  θεωρείται από τις ευκολότερες στάσεις και ιδανική, όταν δεν έχεις ιδιαίτερη όρεξη να κάνεις πολλά παραπάνω. Εσύ ξαπλώνεις στο ένα στο πλευρό και ο σύντροφός σου παίρνει θέση παράλληλα με το σώμα σου από πίσω, έχοντας το στήθος του αρκετά κοντά στην πλάτη σου.

6. Πλάι-πλάι
Σε αυτή τη στάση είστε και οι δύο ξαπλωμένοι στο πλάι. Μπορεί να χρειαστεί να δουλέψετε λίγο για να βρείτε την κατάλληλη θέση για τα πόδια σας. Μόλις το βρείτε όμως, μπορείς απλά να χαλαρώσεις και απολαύσεις.

7. Η στάση του λωτού

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στη στάση του λωτού εσύ είσαι από πάνω και έχεις τα πόδια σου περασμένα πάνω από τα πόδια του συντρόφου σου και είστε αγκαλιά. Και ναι, αυτό είναι άνετο γιατί ουσιαστικά κάθεσαι. Επίσης, έχεις το πλεονέκτημα ότι μπορείς ανά πάσα στιγμή να αλλάξεις σε μία από τις παραπάνω στάσεις, χωρίς να χάσεις επαφή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.