Για να βάλετε «φωτιά» στα σεντόνια σας – Τα μυστικά για την απόλυτη σεξουαλική απόλαυση

Τα πέντε πράγματα που αν τα εφαρμόσετε θα σας μείνει αξέχαστη η σεξουαλική εμπειρία

Για να βάλετε «φωτιά» στα σεντόνια σας – Τα μυστικά για την απόλυτη σεξουαλική απόλαυση

Θα πρέπει να γνωστοποιηθεί πως οι οργασμοί μπορούν να βελτιωθούν, να γίνουν πιο έντονοι και φυσικά η ευχαρίστηση στο σεξ μεγαλύτερη, αρκεί να καθυστερήσει η εκσπερμάτωση.

Ορίστε τα πέντε πράγματα που αν τα εφαρμόσετε θα σας μείνει αξέχαστη η σεξουαλική εμπειρία:

Βγες από τη ρουτίνα

Αν έχεις συνηθίσει να κορυφώνεις κάθε φορά σε δύο τρεις συγκεκριμένες στάσεις, το συναίσθημα που θα βιώνεις κατά την εκσπερμάτωση θα είναι περίπου πάνω-κάτω το ίδιο.

Ο πειραματισμός με καινούργιες στάσεις είναι ίσως ο πιο απλός τρόπος για να βελτιώσεις τους οργασμούς σου και κατ’ επέκταση και τους δικούς της.

Ανάπνεε σωστά όταν έρχεσαι σε οργασμό

Πολλοί συνηθίζουν να κρατούν την αναπνοή τους όταν κάνουν σεξ. Συγκεκριμένα, όταν έρχονται σε οργασμό. Η κίνηση αυτή μπορεί να περιορίσει σημαντικά την ποσότητα του οξυγόνου που ρέει στον οργανισμό, με αποτέλεσμα να μειωθεί η κυκλοφορία του αίματος, που είναι καθοριστικής σημασίας για την εκσπερμάτωση.

Γι΄ αυτό είναι σημαντικό να μάθεις να αναπνέεις σωστά, όχι τη στιγμή που καταλαβαίνεις ότι έρχεται η κορύφωση, αλλά πριν από αυτή και καθ’ όλη τη διάρκεια της πράξης. Να αναπνέεις βαθιά και αργά, ακόμα και να προσπαθήσεις να συγχρονίσεις την αναπνοή σου με τη δική της, τεχνική που μπορεί να βοηθήσει και στην επίτευξη ενός ταυτόχρονου οργασμού.

Πάτα φρένο

Μία από τις πιο γνωστές τεχνικές επιβράδυνσης του οργασμού για μεγαλύτερη διάρκεια στο σεξ είναι το edging. Τα πράγματα είναι πολύ απλά: όταν νιώσεις ότι είσαι έτοιμος να ολοκληρώσεις, σταματάς και αρχίζεις να χαλαρώνεις και να ασχολείσαι μαζί της με αγκαλιές, φιλιά και χάδια, επανέρχεσαι δηλαδή στο στάδιο των προκαταρκτικών.

Άσκησε πίεση στο σωστό σημείο

Ένας ακόμα τρόπος για να επιβραδύνεις την κορύφωση, σταματώντας ουσιαστικά τη ροή του αίματος στο πέος, είναι να ασκήσεις πίεση με τον αντίχειρα στο άνω μέρος του μορίου, στο «κεφάλι» δηλαδή και με τον δείκτη σου στην ουρήθρα.

Φόρα πάντα προφυλακτικό

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το προφυλακτικό, όχι μόνο σου/σας παρέχει την απαραίτητη προστασία από σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα (ΣΜΝ), αλλά και από μία ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη. Παράλληλα, σε βοηθά να κατεβάσεις ταχύτητα, προσφέροντας την επιβράδυνση που χρειάζεσαι για να έχεις μεγαλύτερη διάρκεια στο κρεβάτι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.