ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Για την απόλυτη απόλαυση: Τελικά το «ισπανικό σεξ» χρειάζεται μεγάλο στήθος; – Αλήθειες και μύθοι

Το συστατικό της επιτυχίας

Για την απόλυτη απόλαυση: Τελικά το «ισπανικό σεξ» χρειάζεται μεγάλο στήθος; – Αλήθειες και μύθοι

Ας μην κρυβόμαστε, αδιαμφισβήτητα, το ισπανικό σεξ αποτελεί μία από τις πιο έντονες αντρικές φαντασιώσεις, καθώς τα αρσενικά λατρεύουν το γυναικείο στήθος και τους αρέσει να το «χαίρονται» με όποιον τρόπο μπορούν.

Έτσι, το ισπανικό σεξ είναι ο νούμερο ένα τρόπος. Αυτός άλλωστε είναι κι ο λόγος που το ζητούν τόσο έντονα από τις συντρόφους τους.

Αλήθειες και μύθοι

Μάλιστα, πολλές γυναίκες αντιμετωπίζουν το ισπανικό ως ταμπού και σπάνια παίρνουν την πρωτοβουλία να στο χαρίσουν.

Εκείνο που δεν έχουν καταλάβει όμως είναι πως η οπτική απόλαυση που προσφέρει στον άντρα αποτελεί παράλληλα και την απόλυτη προετοιμασία για ένα έντονο και άκρως απολαυστικό σεξ.

Πολλές γυναίκες πιστεύουν πως πρέπει να έχουν μεγάλο στήθος για να κάνουν ισπανικό σεξ, αυτό δεν είναι αλήθεια.

Όπως και τα περισσότερα πράγματα στον κόσμο δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο.

Αν το στήθος της γυναίκας δεν είναι τόσο μεγάλο μπορεί να το κρατάει και να το συμπιέζει με τα χέρια της.

Το σωστό ισπανικό εξαρτάται περισσότερο από τον άντρα

Το να την κάνεις να το θέλει δεν είναι κάτι δύσκολο, αρκεί να μάθεις να το κάνεις σωστά. Γιατί να ξέρεις: Το σωστό ισπανικό εξαρτάται περισσότερο από σένα και Το λιγότερο από εκείνη.

Το συστατικό της επιτυχίας

Αποτελεί το συστατικό της επιτυχίας του ισπανικού: Αν η σύντροφός σου δεν έχει ένα ιδιαίτερα μεγάλο στήθος, αυτό που μπορείτε να κάνετε , είναι να της μάθετε να το πιέζει σωστά ώστε να είναι και οπτικά πιο δελεαστικό, αλλά και πιο σφιχτό και αποτελεσματικό στην πράξη.

Σκοπός του αθλήματος δεν είναι να ικανοποιηθεί μόνο ο άντρας κι εκείνη να κάνει απλώς… την «χάρη». Θα πρέπει να επικεντρωθείτε και στην δική της ευχαρίστηση, που όπως καταλαβαίνετε δεν μπορεί να είναι σωματική αλλά… εγκεφαλική.

Αυτό που χαίρεται περισσότερο από όλα είναι να βλέπει πως το ευχαριστιέστε πραγματικά, συνεπώς δεν θα πρέπει να κρατάτε μέσα σας αυτά που νιώθετε εκείνη την ώρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Προσπαθήστε να συνδυάσετε το ισπανικό με το στοματικό, ώστε να έχει κι εκείνη μια επιπλέον ασχολία εκείνη την ώρα. Το μόνο σίγουρο; Θα της αρέσει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.